RASHID BUTTAR, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

1:22 PM | |

Το λέγαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου. Πλέον έπαψε να είναι αστείο. Αυξάνονται και πληθύνονται τα κρούσματα βλακείας, συνεπεία του κορωνοϊού. Αν μου επιτρέψετε να αναπτύξω κι εγώ μια δική μου θεωρία, ανάμεσα στις τότες άλλες ψευδοθεωρίες που μας κατακλύζουν καθημερινά, θα έλεγα ότι τελικά ο κορωνοϊός πλήττει πιο σοβαρά τον εγκέφαλο παρά τους πνεύμονες.

Είναι τρομακτικό να βλέπεις πόσοι αναπαράγουν τα fake news και μας εισηγούνται με πάσα σοβαρότητα να διαβάσουμε τι λέει ο κάθε τραρλατάνος. Χτες το βράδυ έπεσα πάνω σε δύο “επιστήμονες”. Ο ένας είναι αυτός εδώ. Τον άλλον τον έχασα, αλλά δεν έχει σημασία, τις ίδιες ανοησίες λένε πάνω κάτω.

Αφού τον άκουσα να λέει με ιδιαίτερο πάθος τις αποκαλύψεις του ότι ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος, να εμπλέκει τις σκοτεινές δυνάμεις, τον Μπιλ Γκέιτς και το 5G, έψαξα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος. Πρόκειται για έναν αμφιβόλου ηθικής, “επιστήμονα”, που κατηγορήθηκε από επίσημους κρατικούς φορείς και ιατρικούς συνδέσμους ότι επιδείνωσε την κατάσταση ασθενών, πουλώντας τους εναλλακτική ιατρική, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως “ανήθικη μεταχείριση ασθενών”.

Αυτός ο τύπος λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα, αναρωτιέται από πού κι ως πού κάποιοι είχαν προβλέψει την πανδημία 3 και 5 χρόνια πριν, κάτι που αυτός θεωρεί αδιανόητο. Έχει δηλαδή το απύθμενο θράσος να κατηγορεί εκείνους που πρόβλεψαν και ζητούσαν απεγνωσμένα να γίνει σωστή προετοιμασία των συστημάτων υγείας για το ενδεχόμενο πανδημίας, όπως η ισπανική γρίπη του 1918, ότι αυτοί οι ίδιοι κατασκεύασαν τον κορωνοϊό. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ πριν πανδημίες και λοιμοί στην ιστορία. Λες κι ο κορωνοϊός προέκυψε από το πουθενά και πρώτη φορά η επιστήμη βρέθηκε μπροστά σε ένα τέτοιο φαινόμενο.

Προφανώς οι σοβαροί επιστήμονες είναι σε θέση να προβλέπουν κάθε πόσα χρόνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά αυτός, που κατέστρεψε ζωές ασθενών πουλώντας τους τα πλαστά του γιατροσόφια, αντί να κλείσει το στόμα του, έβγαλε και γλώσσα. Μιλά με το πάθος και την αληθοφάνεια του επιδέξιου απατεώνα, που ξέρει να ξεγελά τους αφελείς. Όπως ο “δικός μας” Αρτέμης Σώρας, εκείνος ο απατεώνας που κατάφερε να πείσει χιλιάδες αφελείς ότι έχει περιουσία 600 δισεκατομμύρια και ότι με αυτήν θα έσωζε την Ελλάδα και την Κύπρο, αρκεί να δεχόμασταν τους πατριωτικούς του όρους.

Για μια ακόμη φορά, κάνω έκκληση στη λογική σας να σταματήσετε να διαβάζετε ή να απαπαράγετε στα κοινωνικά δίχτυα τον κάθε απατεώνα. Όταν σας πασάρουν ένα βίντεο ή μια είδηση, κοιτάξτε πρώτα ποια είναι η πηγή. Μην εμπιστεύεστε τους krousmenos.com, otheosnamaseleisei.gr, timoukaneismanamou.net. Κι όταν σας παρουσιάζουν έναν τάχα “επιστήμονα” να λέει τα δικά του, κάντε ένα search μέσα στο ίντερνετ να δείτε ποιος είναι αυτός, πριν τον πιστέψετε και τον κάνετε και share… Απευθύνομαι φυσικά στους λογικούς ανθρώπους. Αν είστε κι εσείς οπαδός του Αρτέμη Σώρα, αφήστε το, πείτε ό,τι δεν διαβάσατε καθόλου αυτή την ανάρτηση, δεν έχετε σωτηρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *