ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!

10:02 AM | |

«Δόξα Τω Θεώ, τι ωραία ασθένεια, απλά ταπεινώνει!».

Έτσι είπες για τον κορονοϊό, πανιερώτατε. Επειδή (και καλά έκανες) μόλις αρρώστησες αποτάθηκες και σε ανέλαβαν δύο γιατροί και τρεις νοσοκόμοι. Μας είπες μάλιστα ότι εσύ ο ίδιος αποφάσισες να αρρωστήσεις, για να πέσει λίγο η μύτη σου (έτσι είπες). Παρακάλεσες την Παναγία να σου δώσει “λίγο κορονοϊούλη” και αυτή αμέσως σε αρρώστησε! Δεν ήξερα ότι η Παναγία αρρωσταίνει κόσμο, νόμιζα πως είναι η παρηγοριά πονεμένων και απελπισμένων χριστιανών σε όλο τον κόσμο.

Τέλος πάντων, μας εξήγησες ότι πέρασες την ασθένεια πολύ ήπια, διότι σκοπός ήταν απλώς να πέσει η μύτη σου! Η οποία δεν έπεσε όμως, αφού κομπάζεις ότι αρρώστησες επειδή ΕΣΥ το ζήτησες και ότι μάλιστα η Παναγία, υπακούοντας σε σένα, σου έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστείς κιόλας και να φτιάξει και η φωνή σου! Τι ωραία ασθένεια λοιπόν. Έγινε για να ξεκουραζόμαστε και να φτιάχνει η φωνή μας!

Αμέσως μετά ξεκίνησες πάλι να μας λες τις γνωστές μετά Χριστόν προφητείες, ότι: «Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας.  Είναι μια γρίπη που θα έρθει, θα μοιάζει με γρίπη, μια κατασκευασμένη ασθένεια. Συνιστάται η αποφυγή κάθε είδους εμβολιασμού, όσοι δεν εμβολιαστούν θα απομονώνονται».

Άκου να σου πω κάτι, πανιερώτατε, με όλο τον σεβασμό προς το Σχήμα σου. Ούτε ταπεινώθηκες ούτε κατάλαβες γιατί αρρώστησες. Ούτε και έχεις συναίσθηση της ανευθυνότητάς σου.  Ο κορονοϊός δεν έγινε για να αρρωσταίνει λίγο ο κόσμος και να ταπεινώνεται. Είναι αρρώστια που κάποιοι την περνούν χωρίς συμπτώματα ή την περνούν ήπια και άλλοι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Τον τελευταίο καιρό πέθαναν νέοι άνθρωποι με ανήλικα παιδιά. Πέθαναν διότι πίστεψαν τα λόγια σου. Εσύ μόλις αρρώστησες έτρεξες αμέσως στον γιατρό. Δεν είπες «την αρρώστια μου την έστειλε η Παναγία και δεν θα πάθω τίποτε, απλώς θα ταπεινωθώ». Δεν είχες αρκετή πίστη ότι θα σε σώσει η Παναγία. Αυτά τα λες τώρα, αφού τα κατάφερες, με τη βοήθεια της επιστήμης, να την περάσεις με ήπια συμπτώματα.

Οι άλλοι όμως που σε πίστεψαν, άφησαν πίσω τους ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. Το καταλαβαίνεις αυτό ή δεν το καταλαβαίνεις; Καταλαβαίνεις ότι, λόγω του Σχήματός σου (το οποίο καταχράσαι αγγίζοντας τα όρια της αίρεσης), οι αυτάρεσκες ομιλίες σου επηρεάζουν τη συνείδηση πολλών ανθρώπων και κάποιοι πέθαναν επειδή σε πίστεψαν;

Δεν ξέρω αν νομίζεις πως ο Χριστός και η Παναγία εγκρίνουν αυτό που κάνεις, να σου πω όμως τι πιστεύω; Ο Θεός σου έστειλε μήνυμα με τον κορονοϊό κι εσύ το πήρες αλλιώς. Και συνεχίζεις, όχι μόνο να δηλητηριάζεις τις ψυχές των ανθρώπων με ψευδοπροφητείες, αλλά να έχεις και αυτή την έπαρση του ανθρώπου που απέκτησε εξουσία, διοικητική ή πνευματική και έπαψε να πατά στη γη, που νομίζει ότι είναι ο ξεχωριστός, ο εκλεκτός, αυτός που τα ξέρει όλα.

Είσαι αμετανόητος και φοβάμαι πως, ακόμη κι αν σε συγχωρέσουν τα ορφανά των ανθρώπων που πήρες στον λαιμό σου, ο Θεός δε θα σε συγχωρέσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *