ΕΞΩ ΟΙ ΠΕΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

10:53 AM | |

Η παράνοια είναι σύμφυτη στον άνθρωπο κι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την καταστροφή του. Όταν μάλιστα η παράνοια γίνεται συλλογική, το ωστικό κύμα την ώρα της έκρηξης διαλύει χώρες, καταστρέφει λαούς.

Η ιστορία έχει πολλές τέτοιες υποδείξεις. Έτσι πρόχειρα θυμάμαι την παράνοια με τις δοξασίες και τις προφητείες, που προετοίμασαν την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Πίστευε ο όχλος ότι ήταν γραμμένο να αλωθεί η Πόλη και έκανε τα πάντα για να βγει η προφητεία αληθινή.  Ή την ναζιστική σχιζοφρένεια, που ξαπλώθηκε στη Γερμανία κοντά στα μέσα του 20ου αιώνα και με τις απίστευτα τρελές θεωρίες και πρακτικές της ανατίναξε την υδρόγειο και οδήγησε στο θάνατο 80 εκατομμύρια ανθρώπους, με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό που γίνεται τώρα με τα εμβόλια, είναι άλλη μια απόδειξη ότι οι ψυχοπαθείς γύρω μας είναι πολύ περισσότεροι από ότι νομίζουμε. Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν πριν από 225 χρόνια κι από τότε πολλές ασθένειες που ταλάνιζαν τους ανθρώπους, οδηγώντας τους στο θάνατο με αργό και μαρτυρικό τρόπο, θεραπεύτηκαν. Άλλες εξαφανίστηκαν κι άλλες έγιναν πολύ πιο ήπιες και ιάσιμες.

Διακόσια είκοσι πέντε χρόνια από τότε, κάποιοι ψυχοπαθείς αποφάσισαν ότι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα μας βάλει στον οργανισμό μικροτσίπ του Μπιλ Γκέιτς, για να μας καθοδηγεί το μυαλό, ή ότι θα μας αλλάξουν το DNA, ή ότι θα πεθάνουμε μετά από 2-3 χρόνια για να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης κτλ. Δηλαδή προσέξτε τι λένε: Σκοπός των σκοτεινών δυνάμεων είναι να λιγοστέψει ο πληθυσμός της γης. Αλλά, αντί να μας αφήσουν να πεθάνουμε από τον κορωνοϊό, μας εμβολιάζουν για να γιάνουμε από τον κορωνοϊό και να πεθάνουμε από το εμβόλιο…

Αυτές τις ανόητες σπερμολογίες διαδίδουν, προκαλώντας την αμφιβολία και το φόβο πολλών άλλων ανθρώπων, που είναι από τη φύση τους ανασφαλείς και δεν ξέρουν τι να πιστέψουν. Έτσι το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται.

Το ξαναγράφω, διότι έχει σημασία. Ανάλογη συλλογική μαλακία έχει ζήσει η ανθρωπότητα πολλές φορές στην ιστορία της και ήταν πάντα για να πάει η φάση κατά διαόλου. Το ζούμε και τώρα. Το πείσμα τους να μη θέλουν εμβόλιο συντηρεί και αναζωπυρώνει την ίωση, για να συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν οι κυβερνήσεις με αναστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών και να φωνάζουν αυτοί οι ίδιοι μετά ότι παραβιάζονται τα ανθρώπινα μας δικαιώματα.

Επειδή ούτε η οικονομία αλλά ούτε και η ψυχολογία μας αντέχει άλλες καραντίνες και περιορισμούς κι ούτε είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση επ’ άπειρον, σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε ξανά περιορισμούς. Εμβολιασμένοι και μη θα πρέπει να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας. Η κυβέρνηση να καθορίσει συγκεκριμένο μάξιμουμ αριθμό κλινών για τον κορωνοϊό, ώστε να μπορεί το σύστημα υγείας να εξυπηρετεί και άλλους ασθενείς και όσοι ανεμβολίαστοι πεθαίνουν πια από covid-19, ο Θεός μακαρίσοι τους.

Συγγνώμη που τα γράφω τόσο ωμά, αλλά η ζωή είναι μικρή και θέλουμε να τη ζήσουμε. Όποιος πελλός θέλει να κάνει τα δικά του, να τα κάνει στη δική του ζωή και όχι στη δική μας. Έξω οι πελλοί από τη ζωή μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *