ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ!

1:19 PM | |

Σε ανακοίνωσή του για την απόφαση του Δήμου Σωτήρας να απαγορεύσει στο ΘΟΚ να παίξει εκεί την παράσταση του έργου “COCK”, ο ΔΗΣΥ αναφέρει και το εξής εκπληκτικό: “… δεν μπορεί να μην λαμβάνονται όμως υπόψη και τυχόν ιδιαίτερες ευαισθησίες που αναδεικνύονται από τις τοπικές κοινωνίες”.

Πάμε λοιπόν να δούμε και άλλες “ιδιαίτερες ευαισθησίες” που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, με βάση τη λογική της ανακοίνωσης του κόμματος που μας κυβερνά:

Έχει κόσμο που δεν πάει καθόλου τους μαύρους. Εκεί όπου οι τοπικές κοινωνίες δεν θέλουν μαύρους, τσιγκάνους και άλλες τέτοιες φυλές που ξιμαρίζουν την άρια φυλή των Κυπραίων, θα πρέπει οπωσδήποτε να απομακρύνονται και να τους απαγορεύεται η είσοδος.

Υπάρχουν Κύπριοι που δεν μπορούν να βλέπουν Ασιάτισσες οικιακές βοηθούς να συγκεντρώνονται τις Κυριακές σε πάρκα και σε άλλα στέκια και να δίνουν την εντύπωση ότι αυτή η χώρα κατοικείται από κιτρινιάρηδες. Θα πρέπει να σεβαστούμε την ευαισθησία αυτών των συμπολιτών μας και να απαγορεύσουμε τις συγκεντρώσεις Ασιατών. Τις Κυριακές να μένουν υποχρεωτικά στις κρεβατοκάμαρές τους και να μην βγαίνουν έξω.

Σε κάποια σχολεία παρουσιάστηκε φέτος το φαινόμενο οι γονείς να μην θέλουν τους αλλοδαπούς μαθητές να είναι μαζί με τα παιδιά τους. Θα πρέπει να σεβαστούμε τις ιδιαίτερες ευαισθησίες αυτών των γονέων και να διώξουμε τα παιδιά των αλλοδαπών από τα σχολεία αυτά. Αν μάλιστα ξεσηκωθούν και όλοι οι Κυπραίοι γονείς, σε όλα τα σχολεία, τότε θα πρέπει να απαγορευτεί εντελώς στα παιδιά των αλλοδαπών να πηγαίνουν σχολείο στην Κύπρο.

Θυμάμαι πριν 20 χρόνια, όταν η τοπική κοινωνία σε ένα άλλο δήμο της Αμμοχώστου δεν ήθελε στο σχολείο ένα πρωτάκι που ήταν φορέας του AIDS. Έτρεχαν τότε λυτοί και δεμένοι, υπουργοί, βουλευτές, λειτουργοί του Υπ. Παιδείας κτλ για να πείσουν τους γονιούς να δείξουν λέει ανθρωπιά και να δεχτούν το παιδί. Δεν έδειξαν τότε οι αχρείοι οι κυβερνητικοί καθόλου σεβασμό στις ιδιαίτερες ευαισθησίες των γονιών που δεν ήθελαν το παιδί και στο τέλος μια αχρεία δασκάλα, η σύζυγός μου, το πήρε στην τάξη της και μάλιστα έβαλε την κόρη μας να κάθεται δίπλα του. Ούτε αυτή σεβάστηκε τις ιδιαίτερες ευαισθησίες των γονιών που ήθελαν εκείνο το εξάχρονο παιδί να αποπεμφθεί από το σχολείο και να μείνει αγράμματο.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει δίκιο. Θα πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να σεβόμαστε τις ιδιαίτερες ευαισθησίες των ξενοφοβικών, των ρατσιστών και των νεοναζί. Ζώντας σε μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον πλανήτη (σύμφωνα με τον Γεν. Εισαγγελέα και τον Γεν. Ελεγκτή), τις “αξίες” που μας καθιστούν έτσι ξιμαρισμένους που πάνω ως κάτω τζα πόλα σέλα τζαι πόξω μας τζαι που μέσα μας, πρέπει να τις διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *