ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΟΔΟΥΣ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ

10:00 PM | |

Υπάρχουν γάιδαροι με 4 πόδια, τους οποίους συμπαθώ πάρα πολύ, γιατί μου βγάζουν μια αθωότητα. Υπάρχουν όμως και κάτι δίποδοι γάιδαροι εδώ στην Κύπρο, που δεν χωνεύονται με τίποτα.

Χτες ένας τέτοιος γάιδαρος, με δύο πόδια, που φορούσε στολή αστυνομικού, έβαλε 300 ευρώ πρόστιμο σε μια γνωστή μου η οποία, την ώρα που πάτησε το πόδι της 30 εκατοστά μέσα στο Mall, δεν είχε ακόμη σκεπάσει και τη μύτη της με τη μάσκα. Ακόμα την εφάρμοζε στο πρόσωπό της κι αυτό θεωρήθηκε παρανομία, στην χώρα των κλεφτών και των απατεώνων, που απολαμβάνουν την κάλυψη ή την ασυλία της εξουσίας.

Ο γάιδαρος με τα δύο πόδια και τη στολή αστυνομικού, έχοντας στα χέρια του την εξουσία που του έδωσαν αυτοί που πάμε οι ηλίθιοι και ψηφίζουμε, υποχρέωσε μια κοπέλα με πενιχρό εισόδημα να πληρώσει 300 ευρώ στο κλεφτοκράτος.

Αν ο γάιδαρος με τα δύο πόδια και τη στολή αστυνομικού φταίει μια φορά, διότι είναι φορτωμένος κόμπλεξ, είτε από αγαμησία, είτε από ανικανότητα, είτε γιατί τους γαμεί ο διάολος το νου, εκείνοι που του έδωσαν την εξουσία να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο φταίνε ΕΚΑΤΟ φορές. Κι εμείς που τους ψηφίζουμε, ενώ ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι και τι είναι, φταίμε ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ φορές. Έτσι για να λέμε την αλήθεια δηλαδή.

Δεν έχω άλλη επιλογή παρά να ταχθώ με εκείνους που θέλουν να αντισταθούν στην αλαζονεία μιας ανυπόληπτης εξουσίας, που κυνηγά τους απλούς πολίτες για ψύλλου πήδημα και καλύπτει τα χειρότερα εγκλήματα της άρχουσας ελίτ του κλεφτοκράτους. Με εκείνους που αξιώνουν τερματισμό της ασυδοσίας που μας οδηγεί από το κακό στο χειρότερο, καταπατώντας πλέον κατάφωρα εξαιρετικής σημασίας αρχές και αξίες του δημοκρατικού πολιτεύματος. Πρέπει να τους κατεβάσουμε από τις θέσεις τους και τα καλάμια τους και να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει. Άλλους στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας κι άλλους στη φυλακή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *