ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ!

10:45 AM | |

Τα πήγαμε πολύ καλά μέχρι σήμερα με την COVID-19, διότι ακολουθήσαμε τις συστάσεις και εφάρμοσαμε τα μέτρα. Μπορεί να συνέτειναν κι άλλα πράγματα, δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός για να πω. Είμαι πάντως απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε εξίσου καλά κι από δω κι εμπρός. Μη σας τρομάζει η αύξηση των κρουσμάτων. Μην ξεχνάτε πως όλοι περίμεναν την αύξηση, μετά τη χαλάρωση των μέτρων και το άνοιγμα των αεροδρομίων. Μας το είχαν πει εξάλλου από πριν και οι επιδημιολόγοι. Ούτε “ψυχρολουσία” ήταν, ούτε πέσαμε από τα σύννεφα. Θα τα καταφέρουμε να ελέγξουμε την κατάσταση, πριν ξεφύγει.

Σίγουρα δεν έχουμε την πολυτέλεια για ένα δεύτερο lockdown. Διότι τότε η COVID-19 θα μοιάζει με απλή αλλεργία μπροστά στο τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό ζήτημα της φτώχειας που αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε. Να πάρουμε λοιπόν στα σοβαρά τις νέες συστάσεις και να εφαρμόσουμε πιστά τα μέτρα, ακόμη κι αυτά που μπορεί να θεωρούμε υπερβολικά. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κορωνοϊό να διαλύσει τις ζωές μας.

Κλείστε τα αυτιά σας και μην ακούτε τους δυστυχισμένους φορείς της υποχονδρίας, που είναι σίγουρα μια ασθένεια πολύ χειρότερη από την COVID-19 και είναι δυστυχώς ανίατη. Μην αφήνετε τους κατά φαντασίαν ασθενείς να σας τρομοκρατούν και να σας σπάνε το ηθικό. Η καλή ψυχολογία είναι το καλύτερο φάρμακο και πρέπει να διατηρήσετε πάση θυσία την καλή σας διάθεση κι αποφασιστικότητα να παραμείνετε υγιείς. Εξάλλου η COVID-19 δεν είναι πανούκλα. Οι πιο πολλοί που την κολλάνε, δεν έχουν συμπτώματα ή έχουν ελαφρά. Όσοι είμαστε γενικά υγιείς δε θα πάθουμε τίποτα. Προσέχουμε από την COVID-19 για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας με ευάλωτη υγεία.

Κλείστε επίσης τα αυτιά σας στους δυστυχισμένους φορείς μιας άλλης αρρώστιας, που είναι επίσης ανίατη και πολύ χειρότερη από την COVID-19. Σε εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, ότι είναι όλα ψέματα, είναι όλα μια διεθνής μασωνική συνωμοσία. Δεν είμαι ψυχίατρος για να σας πω τι είδους αρρώστια είναι αυτή που τους ταλαιπωρεί, αλλά αν τους ακούσουμε, αδιαφορήσουμε κι αφήσουμε τον κορωνοϊό να εισβάλει μαζικά στην κοινωνία μας, θα καταντήσουμε πιο δυστυχισμένοι από αυτούς (που είναι μονίμως σε κατάθλιψη), διότι αυτοί θα συνεχίσουν να ζουν στην κοσμάρα τους και θα μας λένε πως όσοι πεθαίνουν γύρω μας, είναι ρομποτικά ανδρείκελα κατασκευασμένα από σατανικές δυνάμεις σε υπόγειες στοές, για να κινούνται γύρω μας και να προσποιούνται τους ετοιμοθάνατους.

Εσείς κάνετε αυτό που πρέπει: Προσέχετε, τηρείτε τα μέτρα και προπαντός ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. Σύντομα θα περάσει κι αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *