Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, Ω ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

5:39 PM | |

Για δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια η μάνα του προσπαθούσε να αποδείξει ότι τον γιο της τον σκότωσαν. Επιτέλους τα κατάφερε αφού χρειάστηκε να πάει πρώτα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο οποίο η μαφιόζικη αυτή χώρα έμεινε και πάλι εκτεθειμένη για την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του φόνου.

Τα κατάφερε λοιπόν να αποδείξει ότι το παιδί της το σκότωσαν και δεν αυτοκτόνησε, όπως είπε τότε ψευδόμενος ο ιατροδικαστής και η αστυνομία. Το ποιοι τον σκότωσαν όμως, ποιοι ήταν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, ούτε σε 17 αιώνες δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί. Η συγκάλυψη θα συνεχιστεί.

Διότι, για να κάνουν τα στραβά μάτια όλοι, ΟΛΟΙ, από τον ιατροδικαστή, ως την αστυνομία, τους αρμόδιους πολιτειακούς λειτουργούς και τους πολιτικούς τους προϊστάμενους, θα πει ότι αυτός που ήθελαν να καλύψουν ήταν σημαντικό πρόσωπο ή είχε κάλυψη από σημαντικό πρόσωπο. Τον συγκάλυψαν λοιπόν εν γνώσει τους ότι συγκαλύπτουν την δολοφονία ενός παιδιού. Τον συγκάλυψαν εν γνώσει τους ότι συγκαλύπτουν έναν αδίστακτο δολοφόνο και ότι γίνονται μαζί του συνένοχοι.

Τον Θανάση τον σκότωσαν για να του κλείσουν το στόμα, για ένα σκάνδαλο που, αν έβγαινε τότε στη φόρα, θα έμενε εκτεθειμένος εκείνος που καλύπτουν από τότε μέχρι σήμερα. Δεκαεφτά χρόνια μετά συνεχίζουν να τον καλύπτουν και θα συνεχίσουν μέχρι η υπόθεση να ξεχαστεί πάλι. Οι προθέσεις είναι ξεκάθαρες. Το πόρισμα του ανεξάρτητου ανακριτή, που διερεύνησε τι έγινε στην υπόθεση αυτή, βγήκε. Μιλά για συγκάλυψη και καταλογίζει ευθύνες. Το πόρισμα αυτό η νομική υπηρεσία του κράτους όφειλε να το είχε ήδη δώσει και στην οικογένεια του παιδιού με βάση απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. ΔΕΝ τους το έδωσαν ακόμα. Συνεχίζουν να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια αγώνα αυτών των ανθρώπων, για τη δικαίωση του παιδιού τους, το λιγότερο που όφειλε να κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (που βεβαίως δεν ήταν αυτός πρόεδρος όταν έγινε ο φόνος, ούτε όταν τον συγκάλυψαν) ήταν να κάνει δημόσια δήλωση και να ζητήσει συγγνώμη, εκ μέρους της πολιτείας, για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο. Αντ΄ αυτού, η πολιτεία συνεχίζει να συμπεριφέρεται εχθρικά στους γονείς του δολοφονημένου παιδιού, λες κι είναι αυτοί οι φταίχτες!

Θυμώνω πολύ και με πιάνει η απόγνωση όταν σκέφτομαι πόσο διεφθαρμένη είναι αυτή η χώρα. Σε όλα τα επίπεδα. Συγκρίνεται με τις πιο διεφθαρμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου κάνουν κουμάντο τα καρτέλ των νακρωτικών και οι εγκληματίες. Η υπόθεση της δολοφονίας του Θανάση και η αδίσταχτη, αισχρή συγκάλυψή της από την Κυπριακή Δημοκρατία, αποτελεί ένα από τα δεκάδες κραυγαλέα σκάνδαλα που γίνονται μπροστά στα μάτια μας κι εμείς οι μαλάκες (λέω ΕΜΕΙΣ και βάζω μέσα και τον εαυτό μου), πολίτες αυτής της χώρας, τα ανεχόμαστε, τα ενθαρρύνουμε, τα επιβραβεύουμε.

Υ.Γ.: Αφού τους πραγματικούς ενόχους θα συνεχίσουν να τους καλύπτουν, τουλάχιστον ας βάλουν στη φυλακή εκείνους που το πόρισμα του ανεξάρτητου ανακριτή θεωρεί υπεύθυνους για τη συγκάλυψη του φόνου. Τον ιατροδικαστή και τους δυο αστυνόμους.

H ανάρτηση στο Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *