ΑΤΟΜΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

9:00 PM | |

Άλλοι νομίζετε ότι είμαι υπερβολικός, άλλοι ότι κάνω πλάκα κι άλλοι ότι έχω πάθει ψύχωση με τους παρανοϊκούς. Έχουν πρόβλημα λέμε! Όλα αυτά που γράφουν, ότι τον κορωνοϊό τον κατασκεύασαν οι σιωνιστές και οι μασώνοι για να μας επιβάλουν το 5G και τα μικροτσίπς, για να μας παρακολουθούν με σκοπό να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση με ηγέτη τον Μπιλ Γκέιτς και ότι θα μας μπήξουν εμβόλια για μας αποτελειώσουν, με σκοπό να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης, αυτοί ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

Δεν τα γράφουν για πλάκα. Τα άτομα είναι τρομοκρατημένα. Ζουν σε ένα απίστευτο φόβο και γι’ αυτό συμπεριφέρονται επιθετικά. Έκαψαν δύο κεραίες της CYTA, διότι μέσα στη σχιζοφρένειά τους νόμισαν ότι είναι κεραίες 5G και σήμερα απείλησαν τον Κωστρίκη, διότι νομίζουν ότι είναι όργανο του Μπιλ Γκέιτς! Για όσους έχουν την υπομονή να διαβάζουν τις μαλακίες τους μέσα στο ίντερνετ, θα δείτε ότι κατηγορούσαν τον Κωστρίκη ότι είναι βαλτός, ότι λέει ψέματα και μας παρουσιάζει μια αρρώστια που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, διότι παίζει το παιχνίδι της Νέας Τάξης.

Τα άτομα είναι για δέσιμο. Μπορεί να μην δαγκώνουν ακόμη, αλλά στο τσακ είναι. Επειγόντως στο ψυχιατρείο και να τους αναλάβουν ειδικοί, πριν γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνοι. Γιατί θα γίνουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *