ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ

9:21 AM | |

Πολλοί ορθόδοξοι χριστιανοί σε Κύπρο, Ελλάδα και αλλού περίμεναν την αντίδραση του Πούτιν για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος. Στις ειδήσεις είπαν ότι ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Ερντογάν και αφού του μετέφερε την απογοήτευση των Ρώσων Ορθοδόξων, στη συνέχεια συζήτησαν τρόπους περαιτέρω σύσφιγξης των Ρωσοτουρκικών σχέσεων.

Βεβαίως εγώ περιμένω να ενημερωθώ από τους γνωστούς πατριωτικούς ιστότοπους, που γράφουν εδώ και χρόνια για τους αγώνες που δίνει ο προστάτης μας Βλαδίμηρος Πούτιν υπέρ της Ορθοδοξίας και για το ότι στέκεται αντρίκια απέναντι στον Ερντογάν και τα άνομα σχέδιά του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά δημοσίευμα ενός από αυτά τα site να γράφει στον τίτλο του για ένα τηλεφώνημα του Πούτιν προς τον Ερντογάν στο οποίο ο Ρώσος πρόεδρος είπε στην Τούρκο : “Αν τολμήσεις να επέμβεις στη Συρία θα σε γαμ**ω!”.

Όπως όμως ξέρετε πολύ καλά ο Ερντογάν μπήκε και στη Συρία και στο Ιράκ και στη Λιβύη και στην ΑΟΖ της ορθόδοξης Κύπρου και την ΑΟΖ της ορθόδοξης Ελλάδας απειλεί και τέλος μετέτρεψε και την Αγία Σοφία σε τζαμί. Φαίνεται ότι ο Πούτιν γ*** καλά, αλλιώς δεν εξηγείται το γιατί ο Ερντογάν συνεχίζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *