ΤΡΑΜΠ VS ΜΑΓΙΣΣΑ ΦΟΥΡΚΑ

5:47 PM | |

Υπάρχει κάτι πιο τραγικό από τη βλακεία του Τραμπ: η διαπίστωση ότι οι όπου γης (και εν Κύπρω) οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας, προσπαθούν να βρουν τρόπο να δικαιολογήσουν την απίστευτη ανοησία που ξεστόμισε χτες. Αυτήν, ότι θα πρέπει, λέει, να μελετήσουν οι γιατροί τη δυνατότητα να χορηγούν με ένεση στους ασθενείς με κορονοϊό απολυμαντικά πλυντηρίου (Dettol, Ariel, Dixan) και να τους ψήνουν με υψηλή ακτινοβολία, διότι τα απολυμαντικά και η υψηλή θερμοκρασία σκοτώνουν τον ιό…

Στην πραγματικότητα δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος, που κατάφερε να πείσει τους μισούς Αμερικάνους να τον ψηφίσουν, είναι τόσο αφελής. Αλλά μια ματιά στη διαχρονική του συμπεριφορά, είναι αρκούντως αποκαλυπτική της προβληματικής του ψυχοσύνθεσης. Αυτός δεν έγινε πρόεδρος επειδή είχε πολιτικές αναζητήσεις ή ανησυχίες. Έγινε από κόμπλεξ.

Πλουσιόπαιδο με έπαρση, αναζητούσε πάντα την προβολή. Τον είδαμε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά σόου, σειρές, ταινίες (Home Alone 2), αγώνες μποξ. Και τι δεν έκανε για μερικά δευτερόλεπτα προβολής. Μέχρι και δικό του σόου στην τηλεόραση ανέλαβε κάποια στιγμή. Ο ορισμός της παροιμίας «εγώ με τον παρά μου γα*ώ και την κυρά μου».

Δείτε την έπαρσή του όταν μιλά. Είναι ξερόλας. Τις πλείστες φορές λέει «εγώ ξέρω καλύτερα από τον καθένα γι’ αυτό το θέμα, γι’ αυτή τη χώρα, γι’ αυτούς τους ανθρώπους, γι’ αυτά τα ζώα, γι’ αυτή την ασθένεια, γι’ αυτούς τους χιμπατζήδες, γι’ αυτά τα μυρμήγκια, για τον ουρανό, τα αστέρια, τις θάλασσες, τους ωκεανούς, τον άνεμο, την άπνοια…». Για όποιο θέμα του μιλήσουν, ξέρει καλύτερα από όλους. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση εγωπαθούς προσωπικότητας με πολλά συμπλέγματα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ως σόουμαν είναι πολύ καλός. Θα του έδινα να κάνει ένα late night show. Ως εκεί όμως. Ούτε κατά διάνοια κατάλληλος για πρόεδρος χώρας και δη των ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά είναι ο ήρωας εκείνων που ανήκουν σε μια παγκόσμια σχολή σκέψης, η οποία βλέπει πίσω από όλα συνομωσίες. Αυτών που είναι εναντίον των εμβολιασμών, διότι πιστεύουν ότι μέσω των εμβολίων ο Μπιλ Γκέιτς προσπαθεί να μειώσει τον πληθυσμό της Γης και κατηγορούν επίσης τον ίδιο άνθρωπο ότι οραματίζεται παγκόσμια κυβέρνηση, για να μας ελέγχει όλους, γι’ αυτό εξάλλου θέλει ο αρρωστημένος να μας βάλουν όλους μικροτσίπ. Αυτών που θεωρούν την πέμπτη γενεά δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, 5G, ως τεχνολογία που έρχεται για να παρακολουθούν οι σκοτεινές δυνάμεις την κάθε μας κίνηση. Αυτών που θεωρούν ότι οι μασώνοι, οι σιωνιστές Εβραίοι, οι Ιλλουμινάτι, η λέσχη Μπίλντελρμπεργκ, οι Ροφκέλερ, ο Κίσινγκερ και κάμποσα άλλα «σκυλιά» προσπαθούν να επιβάλουν τη «Νέα Τάξη» της παγκοσμιοποίησης. Αυτών που λένε και κάμποσες άλλες μαλακίες, ατεκμηρίωτες, που διαψεύδονται από τα ίδια τα γεγονότα και την ιστορία, αλλά επιμένουν. Αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά μέσα στα κοινωνικά δίκτυα, θα δείτε ότι όλοι όσοι εκφράζουν τις πιο πάνω θεωρίες συνωμοσίας, τρέφουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι οι ήρωές τους.

Ακούγοντας τις χτεσινές μα*ακίες του Τραμπ, προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες. Το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο ήρωάς τους είναι αλλού ξημερωμένος, δεν το βλέπουν. Γενικότερα αυτοί οι τύποι, που σκέφτονται έτσι, αδυνατούν να δουν με κοινή λογική τα προφανέστατα. Καταφέρνουν όμως να βλέπουν φαντάσματα που δεν υπάρχουν. Π.χ. επαναλαμβάνουν συχνά τώρα τελευταία ότι ο Μπιλ Γκέιτς μιλούσε από το 2015 για την πανδημία που θα ερχόταν. «Πού το ήξερε; Κάτι ύποπτο συμβαίνει. Αυτός έφτιαξε τον κορονοϊό, στα εργαστήριά του των εμβολίων και προσπαθούσε να προετοιμάσει το έδαφος από πριν.»

Αλλά δεν προειδοποιούσε μόνο ο Γκέιτς για μια ενδεχόμενη πανδημία. Τα έλεγαν και πολλοί άλλοι. Διότι πανδημίες (λοιμοί) συνέβησαν ΠΟΛΛΕΣ φορές στην ιστορία και άφησαν πίσω τους μέχρι σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς. Μάλιστα ο Μπάρακ Ομπάμα, όταν μίλησε κι αυτός για το ενδεχόμενο πανδημίας, θύμισε την Ισπανική Γρίπη του 1918 (στην οποία πέθαναν 50 εκατομμύρια άνθρωποι) και είπε ότι πρέπει, να όταν έρθει η πανδημία, να μας βρει προετοιμασμένους. Σήμερα άκουσα στις ειδήσεις να λέγεται ότι υπήρχε και στο Ηνωμένο Βασίλειο μελέτη που μιλούσε για την πολύ σοβαρή πιθανότητα πανδημίας και συνιστούσε λήψη συγκεκριμένων προληπτικών μέτρων. Η μελέτη αγνοήθηκε από τη συντηρητική κυβέρνηση.

Ο Τράμπ, αναλαμβάνοντας την εξουσία, κατάργησε το Σύστημα Υγείας του Ομπάμα. Πριν από ένα μήνα, μέσα του Μάρτη του 2020, μιλώντας για τον κορονοϊό είπε “μα ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν μια τέτοια πανδημία;”. Ο προκάτοχός σου ΗΛΙΘΙΕ!!! Του οποίου το σύστημα υγείας το ξήλωσες!

Παρόλα αυτά ο Τραμπ, για τη συγκεκριμένη σχολή σκέψης, απαλλάσσεται κάθε ευθύνης. Διότι είναι «αντισυστημικός», είναι εναντίον των πολιτικών, είναι ο ήρωας που μένει μόνος του, που λέει κι ο Χατζηγιάννης. Δικαιούται, συνεπώς, να λέει ότι θέλει, διότι είναι ο σούπερμαν που πολεμά εναντίον των κακών: Του Μπλι Γκέιτς, του Ομπάμα, της Κλίντον (α, την ξέχασα αυτήν), των Ροφκέλλερ, των σιωνιστών, του κόμη Δράκουλα, του Δρακουμέλ, της Κρουέλας, της μάγισσας Φούρκας και πολλών άλλων. Ο ορθολογισμός, η κοινή λογική θα έλεγα καλύτερα, όπως και η επιστήμη, σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *