Ο Ματσάκης είπε ξεκάθαρα ότι θέλει αναγνώριση του ψευδοκράτους. Οι άλλοι πότε θα μας πούν τι θέλουν;

1:55 PM | |

ΜατσάκηςΘέλει και παπά να μας το πει δηλαδή ότι κάποιοι δεν θέλουν λύση αλλά συνέχιση της τουρκικής κατοχής και της ντε φάκτο διχοτόμησης; Δεν τους είδατε πώς αντέδρασαν; Με πόσο άγχος με πόση απαξίωση και δολοφονικές τάσεις εναντίον κάθε υποψίας ελπίδας;

Τι λόγο μπορεί να έχει σήμερα ένας Ελληνοκύπριος πολιτικός ή πολίτης, να προσπαθεί με άγχος να υποβαθμίσει τη σημασία της εκλογής Ακιντζί; Γιατί να θέλει να μας πείσει ότι δεν έχει καμία σημασία η επιλογή του 60% των Τουρκοκυπρίων; Το ότι απέλεξαν ως ηγέτη τους εκείνον που θέλει τη λύση και την επανένωση και τον απογαλακτισμό από την Τουρκία περισσότερο από κάθε άλλον στην Τ/κ κοινότητα; Γιατί να θέλει να μας μαυρίσει πάλι την ψυχή ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα για λύση;

Μα πόσα χρόνια να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας; Πόσα χρόνια να μας πουλούν ψευδοπρατριωτισμό, χωρίς να προτείνουν ΤΙΠΟΤΑ; Ο κ. Ματσάκης, επανεμφανίστηκε σήμερα στη μεσημβρινή εκπομπή του Μέγκα, σαν τον κόμη Δράκουλα που βγήκε από το σεντούκι, για να μας εξηγήσει πάλι τις θέσεις του κι αναρωτιέμαι τι μας κόφτει από τις θέσεις του κ. Ματσάκη και με ποια ιδιότητα εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Εν πάση περιπτώσει όμως ο κ. Ματσάκης ήταν από τους λίγους που δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θέλει λύση 2 κρατών στην Κύπρο. Την αναγνώριση δηλαδή του ψευδοκράτους ως κανονικό κράτος, πάνω στην Κερύνεια, την Αμμόχωστο, τη Μόρφου την Καρπασία και γενικά πάνω στην κατεχόμενη γη μας. Αυτή την ιστορικά και ψυχολογικά ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ πρόταση υπόστηρίζει, χωρίς να ντρέπεται καθόλου. Αν μη τι άλλο θα πρέπει να τον συγχαρούμε για το θάρρος του ή για το θράσος του.

Οι άλλοι όλοι πότε θα πετάξουν τη μάσκα; Πότε θα μας πούν την αλήθεια για τον πραγματικό λόγο που μας μαυρίζουν την ψυχή κάθε φορά που γενιέται μια αμυδρή ελπίδα για λύση και θέλουν να σκοτώσουν αυτή την ελπίδα στην κούνια της; Επιτέλους βαρεθήκαμε το παραμύθι που για 41 ολόκληρα χρόνια εξυπηρέτησε μόνο το διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Θέλουμε να φύγει το μαύρο από την ψυχή μας. Είναι χρέος μας και θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη Κύπρο, στην οποία Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα ζουν σε συνθήκες ΕΙΡΗΝΗΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, για το καλό της κοινής μας πατρίδας, εμάς και των παιδιών μας. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *