ΣΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ…

3:58 AM | |

Είναι ένα πανέμορφο λυκόσκυλο κάπου στην Πάνω Λακατάμια, σε μια πάροδο της Τσερίου, μέσα σε ένα συρμάτινο κλουβί, ενάμισι τετραγωνικό μέτρο, γεμάτο κόπρανα, χωρίς προστασία από ήλιο, άνεμο και βροχή. Παρόμοιο κλουβί βασανιστηρίων είδα και στο Παραλίμνι, σε μια πάροδο της Αγίου Δημητρίου, κοντά στα φώτα τροχαίας όπου βρισκόταν μέχρι πρόσφατα η Αστυνομία Κύπρου και δε βρέθηκε ένας αστυνομικός εκεί μέσα να δει το κλουβί, που βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων από τα γραφεία τους.

Τους συγκεκριμένους κυρίους, που βασανίζουν βάναυσα τα καημένα τα σκυλιά κι εμάς τους ανθρώπους που περνάμε από εκεί και τα βλέπουμε, αν δεν κάνουν κάτι σήμερα θα τους καταγγείλω στην αστυνομία και θα προσπαθήσω να οργανώσω κι άλλους για να παρακολουθήσουμε αν η αστυνομία, η εισαγγελία και τα δικαστήρια θα κάνουν καλά τη δουλειά τους για να εισπράξουν μια γερή τιμωρία. Την ίδια στιγμή αναρωτιέμαι πότε η αστυνομία θα κάνει αυτοκλήτως μια εκστρατεία σε όλη την Κύπρο για να καταγγείλει όλους αυτούς τους σαδιστές και να τους σύρει στα δικαστήρια.

Στην καλύτερη Κύπρο που μας αξίζει, ζητήματα που τα συζητάμε κάθε μέρα στα κοινωνικά δίχτυα αλλά δεν λύνονται, διότι κάποια στραβόξυλα γύρω μας δεν εννοούν να βάλουν μυαλό και να συμμορφωθούν με τους νόμους της πολιτείας και τους κανόνες της ηθικής και της ανθρωπιάς, πρέπει οπωδήποτε να βρουν τη λύση τους είτε με τον καλό τον τρόπο είτε με τον κακό.

Αν υπήρχε στο νόμο ποινή φυλάκισης αυτών σαδιστών σε συρμάτινα κλουβιά χωρίς καμία προστασία από ήλιο, άνεμο και βροχή, μέσα στα οποία να κοιμούνται, να αφοδεύουν και να τρώνε για μήνες ή και χρόνια, θα έλεγα πως είναι μεν σκληρή και απάνθρωπη, αλλά την ίδια στιγμή δε θα είχα καμία αμφιβολία πως είναι δίκαιη. Επειδή όμως -ευτυχώς- δεν υπάρχει τέτοια ποινή, τουλάχιστον ας μπαίνουν για 5-6 μήνες φυλακή με βαρυποινίτες. Ίσως εκεί μέσα βάλουν μυαλό, ίσως φοβηθούν, αφού αισθήματα δεν έχουν.

(Η φωτογραφία είναι από το ίντερνετ και δεν έχει σχέση με τις δύο περιπτώσεις που ανέφερα)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *