ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

1:23 PM | |

Πρωινός καυγάς πάλι σήμερα σήμερα στη θάλασσα. Πήγαμε με τα σκυλάκια στην βραχώδη ακτή όπου κολυμπάμε. Ήταν ήδη πριν από μένα και ένα αλλά παιδί με τον σκύλο του. Κατεβαίνοντας, ακούω μια κυρία, καμία εκατοστή μέτρα μέσα στη θάλασσα, να του του κάνει παρατήρηση: “Δεν κόβει το μυαλό σας ότι εδώ δεν πρέπει να φέρνετε τους σκύλους, αλλά να τους πηγαίνετε στην παραλία των σκύλων;” Της λέει το παιδί “κυρία εδώ δεν είναι οργανωμένη παραλία”. Επιμένει αυτή.

Επεμβαίνω: “Να σας ενημερώσω ότι ο νόμος έχει αλλάξει και τα σκυλιά απαγορεύονται μόνο στις παραλίες λουομένων*. Εδώ δικαιούνται όσο και εσείς”. Απτόητη η κυρία, επιμένει ότι δεν κόβει ο νους μας, από τη στιγμή που έχει ανθρώπους (100 μέτρα μέσα – και ήρθαν κολυμπώντας από την οργανωμένη παραλία). Της λέω “κυρία μου, το επιτρέπει ο νόμος. Τελεία!”. Συνεχίζει. Της λέω “ΣΙΩΠΗ!”. Μου λέει “ποιος είσαι να μου λες “σιωπή”;. Μετά οι φωνές μου ακούγονταν ως το Βαρώσι. Δεν παρέλειψα να της πω ότι οι σκύλοι μου είναι πιο καθαροί από αυτήν.

Ευχαρίστως βοηθώ συνανθρώπους μου που χρειάζονται βοήθεια και ξέρω ότι πολύς κόσμος γύρω μας έχει ψυχολογικά θέματα. Όμως άλλο το να βοηθώ κι άλλο το να τους επιτρέπω να βγάζουν πάνω μου τα απωθημένα τους. Έχει μεγάλη διαφορά.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τις παραξενιές και τα κόμπλεξ. Επειδή τα προβλήματα του κόσμου δεν τελειώνουν, ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να γίνεται σεβαστός. Προειδοποιώ ότι τον επόμενο που θα μου κάνει παρατήρηση για τα σκυλιά μου, θα τον σκυλοβρίσω!

(* Οι παραλίες λουομένων καθορίζονται ετησίως, για συγκεκριμένους μήνες, από τον Υπουργό Συγκοινωνιών)

H ανάρτηση στο Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *