ΠΠΑ!!!

8:42 PM | |

ΑΓΩΓΟΣ ΝΕΡΟΥ-Πππα!!!

-Ου Παναγία μου, ελαώθηκα!

Κάπως έτσι εξιππάστηκεν πάλι (για πολλοστή φορά) σήμερα η πολιτική μας ηγεσία, μόλις ανακάλυψε ότι ο τουρκικός αγωγός άρχισε να στέλνει νερό στα κατεχόμενα.

Τρία χρόνια που κατασκευαζόταν το έργο, τα κόμματα και οι κολαούζοι τους, επιστήμονες, ειδικοί, εμπειρογνώμονες, σχετικοί και άσχετοι τέλος πάντων, παρήλαυναν μέσα από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίχτυα για να μας εξηγήσουν (οι πανέξυπνοι Κυπραίοι) ότι αυτό που ισχυρίζονταν ότι θα κατασκευάσουν (οι “Μόγγολοι” Τούρκοι) ήταν μπλόφα. Ότι η υποθαλάσσια γεωλογία μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου είναι τόσο ανώμαλη που δεν μπορεί να γίνει το έργο, ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στον πλανήτη, ότι δεν μπορεί να στέλνει νερό, δεν θα συμφέρει, δεν θα κάνει, δεν θα φτιάνει, δεν θα ράνει…

Ακόμη και πριν από ένα χρόνο, που προειδοποιούσα εδώ με τα γραφόμενά μου ότι ο αγωγός θα φέρει νερό στα κατεχόμενα και θα αποτελειώσει τη δική μας ψυχορραγούσα γεωργία, διότι θα καρπίσει όλη την Μεσαρκά και τα τουρκοκυπριακά προϊόντα θα κατακλύσουν την αγορά σε φθηνότερες τιμές από τα δικά μας, κάποιοι κλακέρ των κομμάτων έρχονταν από κάτω και με κατηγορούσαν ότι κινδυνολογώ για να σπάσω το ηθικό του αγωνιζόμενου (ναι σοβαρά τώρα του «αγωνιζόμενου») λαού!

Σήμερα λοιπόν που όλα όσα δεν μπορούσαν να γίνουν έγιναν, ΠΠΑ (!!!) εξιππαστήκαμεν!

Και τα κόμματα τι έκαναν; Βγήκαν να μας ζητήσουν συγνώμη για τη νέα ήττα;  Για το ότι δεν είναι ικανά ούτε τους λάκκους να πογυρίζουν και κάθε λίγο καιρό μας λατσίζουν όλους μέσα συλλόβροτους; Μας ζήτησαν συγνώμη οι οπαδοί του “μακροχρόνιου αγώνα” της μάσας και της καλοπέρασης, που για 41 ολόκληρα χρόνια, τρώμε μόνο φάπες κι αφήνουμε την Τουρκία να εποικίζει και να εκτουρκίζει την κατεχόμενη μας πατρίδα, να παγιώνει με κάθε τρόπο τη διχοτόμηση; Απολογήθηκαν για το ότι στη διάρκεια του ούτω καλούμενου “μακροχρόνιου αγώνα”, αντί να κάνουν τα πάντα για την απελευθέρωση και την επανένωση του νησιού, μαζί με το παχύσαρκο οικονομικό κατεστημένο και τη μαφία του λευκού κολλάρου έφαγαν τον αγλέουρα και ρήμαξαν οικονομικά τον τόπο; Όχι φυσικά!

Απλώς βρήκαν το σημερινό θέμα των δηλώσεών τους! Διότι ως γνωστόν, δεν μπορεί να περάσει ούτε και μία μέρα που να μην τους δούμε στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι εκεί ανελλιπώς, διότι μας σκέφτονται, μας γνοιάζονται κι αγωνίζονται για το καλό μας!

ΠΠΑ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *