ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑΣΑ

3:11 PM | |

Έγινε επεισόδιο στην Πλατανιστάσα, τη Δευτέρα, εξ αιτίας ενός αρχιμανδρίτη, που πήγε στο χωριό κι αφού μίλησε από άμβωνος πρώτα για το “εν Χωναίς θαύμα του αρχαγγέλου Μιχαήλ”, στη συνέχεια έκανε κι αυτός το δικό του θαύμα:

Άρχισε να μιλά εναντίον του εμβολίου της Covid-19, και να λέει στους πιστούς να μην ακούνε τι λένε οι γιατροί του σατανά αλλά να εφαρμόζουν άλλες μεθόδους, τις οποίες βεβαίως τους ανέλυσε ο ίδιος, ως αντιπρόσωπος του Ιησού Χριστού και ως εκ τούτου ανώτερος του οιουδήποτε επιστήμονος.  Κοντολογίς δηλαδή τους είπε τις ασυναρτησίες του επισκόπου της Μόρφου, στην περιφέρεια του οποίου ανήκει κι ο αρχιμανδρίτης.

Οι πιστοί άρχισαν να αποχωρούν ενοχλημένοι και να ζητούν εξηγήσεις από τους επιτρόπους γιατί του επέτρεψαν να λέει αυτές τις πελλάρες μέσα στον πανηγυρίζοντα ναό. Μια γυναίκα από την Πλατανιστάσα ζήτησε από μια συνοδό του αρχιμανδρίτη να φορέσει τη μάσκα της κι η συνοδός έγινε τούρκος. Αντέδρασε οργισμένα, προκλήθηκε αναστάτωση κι ο αρχιμανδρίτης άρχισε να απειλεί μέχρι και τους τοπικούς παπάδες ότι θα τους κόψουν τον μισθό ή ότι θα τους μεταθέσουν (κάποιοι λένε ότι τους απείλησε και με καθαίρεση) διότι ζητούσαν οι ευλογημένοι (οι παπάδες) από τον κόσμο να φορά μάσκα μέσα στο ναό. Τούτος δεν ήθελε ούτε μάσκες να φοράνε!

Ότι ο Μόρφου θα έβγαζε και παραπούλια ήταν αναμενόμενο. Σημειώστε ότι αυτός σήμερα, μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου να μην μιλά δημόσια για τα εμβόλια, πρόλαβε και διευκρίνισε πριν σιωπήσει (ΑΝ θα σιωπήσει βεβαίως) ότι η θέση του για τα εμβόλια παραμένει η ίδια. Εν όπως το «άπου τσουγκρίσει και μουρήσει…» αλλά τούτος πρόλαβε και «μούρησε»…

Σας ρωτώ όμως ευλογημένοι μου Χριστιανοί. Τούτον τον αρχιμανδρίτην, που έκοψεν τζι εξέβην πας στην Πλατανιστάσαν τζι έκαμεν τον κόσμον να βουρά να φύει που την εκκλησιάν, στην γιορτήν του Αρχαγγέλου (κι ο Θεός να με συγχωρέσει που θα βλαστημήσω) έννεν ο θκιάολος που τον έπεψεν;

(Σημείωση: η φωτογραφία είναι άσχετη με την Πλατανιστάσα, έχει όμως σχέση με τους βουρλισμένους του Oξωαποδώ που νομίζουν οι δύστυχοι ότι τους βάζει ο Χριστός να δαιμονίζονται με αυτό τον έξαλλο τρόπο.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *