Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!

9:15 AM | |

«Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν το δικαίωμα να μιλάνε σε λεγεώνες ηλιθίων που άλλοτε δεν μίλαγαν παρά μόνο σε μπαρ» – Ουμπέρτο Έκο.

Η πραγματικότητα της εποχής που ζούμε είναι πιο εφιαλτική από τα μυθιστορήματα του Τζωρτζ Όργουελ ή του Αντώνη Σαμαράκη. Διότι τα κοινωνικά δίκτυα ανήγαγαν την απόλυτη ηλιθιότητα σε σχολή σκέψης κι εξίσωσαν την ελαφρότητα της βλακείας με την βαρύτητα της λογικής, με αποτέλεσμα οι ανόητοι, που πριν μιλούσαν και γελούσες, τώρα να διεκδικούν λόγο και ρόλο.

Διαβάζεις και ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφουν και δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είναι αυτό που κατάλαβες. Αλλά το χειρότερο από όλα είναι που βλέπεις από κάτω εκατοντάδες “LIKE” από το πλήθος των ομοίων τους. Η βλακεία γίνεται κράτος.

Μία από τις μεγαλύτερες βλακείες που διαβάζουμε εσχάτως, προέρχεται από τη σχολή της συνωμοσιολογίας. Από αυτούς που βλέπουν πίσω από τα πάντα σιωνιστές, μασώνους, σκοτεινές δυνάμεις που δρουν υπόγεια, τέρατα τύπου Μπιλ Γκέιτς, που θεωρούν ότι τα δισεκατομμύρια δολάρια που έδωσε για εμβόλια, προκειμένου να σωθούν ανθρώπινες ζωές, τα έδωσε αντιθέτως για να δηλητηριάζει τους ανθρώπους, για να μειώνεται ο πληθυσμός της γης, που πιστεύουν ότι θα μας βάλουν όλους εμβόλια με μικροτσιπ για να ξέρουν όλες της κινήσεις της Μαρικούς που τα Λεύκαρα και της Τταλλούς που το Πιρόι. Από αυτούς που θεωρούν ότι οι μασώνοι, οι σιωνιστές Εβραίοι, οι Ιλλουμινάτι, η λέσχη Μπίλντελρμπεργκ, οι Ροφκέλερ, ο Κίσινγκερ και κάμποσα άλλα «σκυλιά» προσπαθούν να επιβάλουν τη «Νέα Τάξη» της παγκοσμιοποίησης. Από αυτούς που λένε και κάμποσες άλλες θεωρίες, ατεκμηρίωτες, βασισμένοι μονίμως σε fake news, κατασκευασμένα από ανισόρροπους, που διαψεύδονται από τα ίδια τα γεγονότα κι από την εξέλιξη της ιστορίας, αλλά αυτοί επιμένουν.

Μια λοιπόν από τις θεωρίες αυτών των περίεργων είναι ότι ο ανισόρροπος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είναι ο αρχηγός των ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ και πολεμά με λύσα τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

Ποιος; Ο Τραμπ! Αυτός που έγινε δισεκατομμυριούχος με τις γνωστές κομπίνες και κυρίως κλέβοντας το φόρο (κλέβοντας δηλαδή τις τσέπες εκείνων που τον λατρεύουν και τον ψηφίζουν). Ένας δηλαδή κοινός κομπιναδόρος και απατεώνας. Αυτός που υποτιμά τις γυναίκες και θεωρεί ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον ο κώλος τους παρά οι απόψεις τους. Αυτός με τις επιφανειακές γνώσεις, που δεν τον ενδιαφέρει στην πραγματικότητα τίποτε άλλο παρά ο εαυτός του και ό,τι τον ευχαριστεί προσωπικά.

Μια ματιά στη διαχρονική του συμπεριφορά, είναι αρκούντως αποκαλυπτική της προβληματικής του ψυχοσύνθεσης. Αυτός δεν έγινε πρόεδρος επειδή είχε πολιτικές αναζητήσεις ή ανησυχίες ή για να αλλάξει τον κόσμο, όπως πιστεύουν οι …ψεκασμένοι. Έγινε από κόμπλεξ. Πλουσιόπαιδο με έπαρση, αναζητούσε πάντα την προβολή. Τον είδαμε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά σόου, σειρές, ταινίες (Home Alone 2), αγώνες μποξ. Και τι δεν έκανε για μερικά δευτερόλεπτα προβολής. Μέχρι και δικό του σόου στην τηλεόραση ανέλαβε κάποια στιγμή. Ο ορισμός της παροιμίας «εγώ με τον παρά μου γα*ώ και την κυρά μου».

Δείτε την έπαρσή του όταν μιλά. Είναι ξερόλας. Για οποιοδήποτε θέμα ερωτηθεί να απαντήσει αρχίζει πάντα με το ΕΓΩ! «Εγώ ξέρω καλύτερα από τον καθένα γι’ αυτό το θέμα, γι’ αυτή τη χώρα, γι’ αυτούς τους ανθρώπους, γι’ αυτά τα ζώα, γι’ αυτή την ασθένεια, γι’ αυτούς τους χιμπατζήδες, γι’ αυτά τα μυρμήγκια, για τον ουρανό, τα αστέρια, τις θάλασσες, τους ωκεανούς, τον άνεμο, την άπνοια…». Για όποιο θέμα του μιλήσουν, ξέρει καλύτερα από όλους. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση εγωπαθούς προσωπικότητας με πολλά συμπλέγματα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ως σόουμαν είναι πολύ καλός. Θα ήταν ο ιδανικός για να κάνει ένα late night show. Ως εκεί όμως. Ούτε κατά διάνοια κατάλληλος για πρόεδρος χώρας και δη των ΗΠΑ.

Αυτός λοιπόν ο τύπος, που δεν ξέρει πόσα λεφτά έχει βγάλει από τις κομπίνες του, που κατάφερε να γίνει υποψήφιος του ενός από τα δύο ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ κόμματα των ΗΠΑ, του ΡΕΜΠΟΥΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ κόμματος είναι, λένε οι “ψεκασμένοι”, ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ! Από πότε το ρεμπουπλικανικό κόμμα κι οι μηχανισμοί του έγιναν αντισυστημικοί και επέτρεψαν στον Τραμπ να προωθηθεί και να εκλεγεί, μόνο αυτοί οι ατσίδες μπορούν να μας το εξηγήσουν. Συνεπώς, αφού είναι αντισυστημικός, δικαιούται και να λέει ότι θέλει. Ό,τι μαλακία ξεστομίσει (και ξεστομίζει πολλές) είναι εντάξει, διότι είναι ο σούπερμαν που πολεμά εναντίον των κακών: Του Μπιλ Γκέιτς, του Ομπάμα, της Κλίντον (α, την ξέχασα αυτήν), των Ροφκέλλερ, των σιωνιστών, του κόμη Δράκουλα, του Δρακουμέλ, της Κρουέλας, της μάγισσας Φούρκας και πολλών άλλων. Ο ορθολογισμός, η κοινή λογική θα έλεγα καλύτερα, όπως και η επιστήμη, σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Σε αντίθεση με τους οπαδούς του Τραμπ που πιστεύουν πραγματικά ότι αυτός ο άνθρωπος είναι “Στρατιώτης του Φωτός”, που πολεμά τις σκοτεινές δυνάμεις για να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, ο συντάκτης αυτού του άρθρου θεωρεί τον Τραμπ έναν αριβίστα, επικίνδυνο για την ανθρωπότητα. Αυτό! Τελεία! Δεν είναι ούτε με τους Κλίντον, ούτε με τον Κίσινγκερ, ούτε με το Δημοκρατικό Κόμμα, ούτε με τους μασώνους, ούτε με τους σιωνιστές, ούτε με τη “Νέα Τάξη”. Ο συντάκτης αυτού του άρθρου θέλει έναν κόσμο καλύτερο κι από αυτόν που “οραματίζεται” ο Τραμπ κι από εκείνον που έφτιαξαν οι αντίπαλοί του, οι οποίοι σίγουρα είναι το ίδιο συστημικοί με τον “Στρατιώτη του Φωτός”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *