ΟΥΤΕ Ο ΔΗΣΥ ΟΥΤΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

2:53 PM | |

Ζώντας εντελώς στον κόσμο του, ο τέως πρόεδρος Αναστασιάδης είπε, σε συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία, μαζί με την ηγεσία του ΔΗΣΥ, για αναγέννηση του κόμματος.

Γιατί και από πού κι ως πού; Διότι θεωρεί την Αννίτα ανεπαρκή; Διότι θέλει να ποδηγετεί αυτός το κόμμα; Επειδή δεν του ήταν αρκετά 20 χρόνια στην προεδρία του ΔΗΣΥ και 10 χρόνια στην προεδρία της Δημοκρατίας;

Πού το είδε αυτό να γίνεται και θέλει να το μιμηθεί; Πού, σε ποια υγιή δημοκρατία του κόσμου; Εδώ η Μέρκελ, που ήταν μια τόσο ισχυρή πολιτική προσωπικότητα, αποχώρησε και πήγε σπίτι της.

Ο Κληρίδης, που ήταν ο ιδρυτής της παράταξης, εξελέγη Πρόεδρος, έκανε 10 χρονια, τελείωσε τη θητεία του και δεν αναμείχθηκε ποτέ στο κόμμα. Ο Αναστασιάδης από πού κι ως πού θεωρεί ότι πρέπει να κατσικωθεί στην Αννίτα, για να της λέει αυτός τι θα κάνει;

Ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή ο Αναστασιάδης, τόσο για τον ΔΗΣΥ όσο και για την Κύπρο, είναι να πάει σπίτι του και να εξαφανιστεί εντελώς από την πολιτική ζωή. Εντελώς όμως!

Την προεδρία του θα την κρίνει τελεσίδικα η ιστορία. Όμως προς το παρόν η κληρονομιά του αμφισβητείται έντονα. Οπότε στον ΔΗΣΥ μόνο ζημιά θα κάνει η φιλοδοξία του να παραμείνει ο παρασκηνιακός κυβερνήτης της Κύπρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *