Να καρφώσει το κοντάρι στο στόμα του λύκου!

4:22 PM | | Comments 2

ANASTASIADES2Εδώ που φτάσαμε, ο πρόεδρος αυτής της χώρας, με τις εξουσίες που του παρέχει το σύνταγμα, έχει μόνο μία επιλογή: Να καθαρίσει την Κύπρο από το διεφθαρμένο κομματικο-οικονομικό σύστημα εξουσίας που διέλυσε τα πάντα.

Οπωσδήποτε θα υποστεί την μανιασμένη αντίδραση του κατεστημένου, που θα τον πολεμήσει με κάθε τρόπο και μέσο. Γιατί είναι βέβαιο ότι κανένας από εκείνους, που κατέστρεψαν την Κύπρο για τα προσωπικά τους συμφέροντα, δεν θα εγκαταλείψει το πλιάτσικο και το φαγοπότι. Μάλιστα πολύ φοβάμαι ότι με τα γνωστά τους κόλπα, θα τα καταφέρουν πάλι να κοιμίσουν μεγάλες μάζες του κόσμου, που αφελώς θα πιστέψουν ότι οι ληστές έχουν δίκιο…

Όμως αν ο πρόεδρος δεν αποφασίσει να τα παίξει όλα για όλα, αποφασισμένος να ρισκάρει και τις όποιες δικές του φιλοδοξίες για δεύτερη θητεία, η Κύπρος θα χαθεί και μαζί της θα χαθούμε όλοι.

Αν τα καταφέρει, τα χρόνια που θα έρθουν θα είναι πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα κι ο ίδιος θα έχει απόλυτα καταξιωθεί από το λαό και την ιστορία.

Comments

 1. ανδρεας κουμπαρου says:

  πως μπορει ενας λυκος να καρφωση λυκον
  αυτο και αν ειναι ειρωνεια
  αλλα λογια θκιε παπα
  τζιε το πουλλιν επετασεν

 2. Anonymous says:

  μα πως να καρφωση το κομμα του και την διακυβερνηση κληριδη που ακμασεν η φουσκα και η απατη το 1999 και πισω απο τον κληριδη ηταν αυτος ,,οταν λες νικο να καρφωση να λες να κανη χαρακκιρη γιατι ετσι κανουν οι τιμιοι με τιπιους σκοπους και ιερους ,,,αυτος ειναι σαν αυτους που θελεις να ειναι καρφομενος ο λυκος ,,η ειρωνεια τις τυχης του κυπριακου λαου ειναι οτι ανθρωποι που επερεπεν να περασουν απο κρεμμαλλαν μας διοικουν και μας αντιπολιτευονταικαι χαννετε η πολιτεια των πολιτων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *