Να διερευνηθεί αν ήταν φόνος εκ προμελέτης ή αν πέθανε από καρκίνο…

6:33 PM | |

cyprus_airways_2“Φόνο εκ προμελέτης” χαρακτήρισε το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Σταύρος Ευαγόρου, που διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών. Μιλούσε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων της εταιρίας σήμερα έξω από το Υπ. Οικονομικών.

Δεν θέλω να σχολιάσω τη δήλωση του κ. Ευαγόρου, διότι πιστεύω ότι τουλάχιστον 8 στους 10 από όσους την διαβάζουν θα σκεφτούν το ίδιο που σκέφτηκα κι εγώ.

Απλά θέλω για ακόμα μια φορά να τονίσω ότι είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ του κόσμου να διερευνηθούν τα πάντα σε σχέση με τις πράξεις και τις παραλείψεις των Δοικητικών Συμβουλίων που οδήγησαν την εταιρία σε ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων. Να γίνουν φύλλο και φτερό όλες οι αποφάσεις, πράξεις, διαδικασίες, αγορές, πληρωμές κτλ κτλ.

Διότι η κακοδιαχείριση των Κυπριακών Αερογραμμών είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουν κατασπαταληθεί εκατοντάδες εκατομμύρια από την τσέπη του φορολογούμενου πολίτη και οπωσδήποτε κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αξίζει επίσης τον κόπο να μάθουμε από τη … νεκροψία ποια ήταν τελικά η αιτία θανάτου της εταιρίας. Φόνος εκ προμελέτης, η αργός θάνατος από τον ΚΑΡΚΙΝΟ της ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ που χρόνια κατέτρωγε τα σωθικά της εταιρίας με λανθασμένες έως και σκανδαλώδεις αποφάσεις;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *