ΛΑΣΠΗ = Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

12:34 PM | |

Αγαπητέ κύριε Μπαμπινιώτη,

Επειδή ξέρω ότι φροντίζετε να ενημερώνετε το λεξικό σας με τις αλλαγές ή της διαφοροποιήσεις εννοιών στις λέξεις, καθώς εξελίσσεται η ελληνική γλώσσα, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να έρθετε στην Κύπρο για να μελετήσετε την καινούρια σημασία της λέξης “Λάσπη”. Μπορείτε να μιλήσετε με χιλιάδες υποστηρικτές της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη και θα διαπιστώσετε ότι έχουν καθιερώσει, σχεδόν όλοι, τη λέξη “λάσπη” όταν μιλάνε για την αλήθεια. Δηλαδή στην Κύπρο καθιερώνεται πλέον να λέμε λάσπη την αλήθεια. Από δω και στο εξής δηλαδή θα ακούμε φράσεις του τύπου: “Πού ήσουνα και άργησες απόψε; Θέλω να μου πεις όλη τη λάσπη!” ή “Όλο ψέματα λες, θα μας πεις και καμιά λάσπη επιτέλους;” ή “Ορκίζομαι να πω τη λάσπη και μόνο τη λάσπη, χωρίς φόβο και πάθος!”.

Μερικά παραδείγματα:

Στέλνει greekglish μηνύματα ο κ. Χριστοδουλίδης σε συνεργάτες του, να φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ για να ρίχνουν λάσπη σε πολιτικούς και δημοσιογράφους. Για να ρίχνουν λάσπη με την γνωστή έννοια της λέξης “λάσπη”. Όταν λες ότι έγινε αυτό το πράγμα, το οποίο ο κ. Χριστοδουλίδης ΔΕΝ διαψεύδει, επειδή είναι αλήθεια, οι υποστηρικτές του σου λένε ότι ρίχνεις λάσπη. Προσέξτε, κύριε Μπαμπινιώτη, λάσπη δεν είναι οι συκοφαντίες και η σπίλωση ανθρώπων, αυτό είναι εντάξει. Λάσπη είναι να λες την αλήθεια, ότι δηλαδή έκανε ο κ. Χριστοδουλίδης αυτό το πράγμα.

Κλέβει ο κ. Χριστοδουλίδης τη μισή ομιλία του κ. Κασουλίδη από την προεκλογική του 14 χρόνια πριν. Υπάρχει βίντεο που τους δείχνει να λένε τα ίδια πράγματα, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι αυτό είναι αλήθεια. Τους λες, “ρε παιδιά εδώ υπάρχει λογοκλοπή”. Σου απαντούν ότι ρίχνεις λάσπη.

Τους λες “ρε παιδιά ο κ. Χριστοδουλίδης έκανε την τάδε δήλωση και διαψεύστηκε, μετά έκανε την τάδε δήλωση και διαψεύστηκε, μετά έκανε την τάδε δήλωση και διαψεύστηκε”. Μιλάς για δηλώσεις που έκανε όταν ήταν ΥΠΕΞ, δηλώσεις που είναι εκεί, τις βρίσκεις με ένα απλό search στο Google. Και μετά, αν έχεις λίγο νου, τον βάζεις να σκεφτεί και βλέπεις ότι όντως οι δηλώσεις εκείνες διαψεύστηκαν από τα γεγονότα. Ποια είναι η απάντησή τους; Ότι ρίχνεις λάσπη!

Λες σε εκείνους που κατηγορούν την κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν σε αυτή την κυβέρνηση, ως εκπρόσωπός της και ως υπουργός και συνυπέγραφε τις αποφάσεις της, δε διαχώρισε ποτέ τη θέση του και μάλιστα δήλωσε περήφανος για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση που κατηγορείτε. Σου απαντούν ότι ρίχνεις λάσπη.

Λοιπόν, κύριε Μπαμπινιώτη, πρέπει οπωσδήποτε να αναθεωρήσετε το σχετικό λήμμα στο λεξικό σας. Επειγόντως!

H ανάρτηση στο Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *