ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

9:25 PM | |

Μου στέλνουν αρκετοί τις τελευταίες ημέρες την ομιλία αυτού του «τρομερού» καθηγητή που βλέπετε στη φωτογραφία, με τη γελοία λεζάντα “Τρομερός! Δείτε το όλο πριν το κατεβάσουν ή τον σκοτώσουν!”. Άλλος ένας που θα του κατεβάσουν το βίντεο και θα τον σκοτώσουν αλλά ποτέ δεν του κατεβάζουν το βίντεο ή τον σκοτώνουν. Εγώ πάντως πρόλαβα και τον άκουσα και με πειράζει τώρα ο σατανάς να σχολιάσω τις ασυναρτησίες του (τις οποίες μπορείτε να ακούσετε κι εσείς αν πατήσετε τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου).

Σκοπός της δεκάλεπτης ομιλίας του “τρομερού” είναι βεβαίως – ναι σωστά μαντέψατε γατάκια- να μας πείσει ότι για τον κορονοϊό φταίει το 5G.

Ισχυρίζεται ότι οι πανδημίες των τελευταίων 150 χρόνων οφείλονται σε απότομη «ηλέκτριση» του πλανήτη. «Των 150 χρόνων», όταν λέει, εννοεί από το 1918 μέχρι το 2020. Κάντε την πρόσθεση: 1918+150=2020. Ακριβέστατος στα λεγόμενά του ο καθηγητής. Η επόμενη πανδημία λέει έγινε στη διάρκεια του β’ παγκοσμίου πολέμου. Δεδομένου ότι η επόμενη πανδημία έγινε το 1957, ο β’ παγκόσμιος πόλεμος στον οποίο αναφέρεται πρέπει να έγινε σε άλλο πλανήτη, διότι στον πλανήτη Γη έγινε από το 1939 ως το 1945.

Αλλά ας πάμε από την αρχή. Αποδίδει την πανδημία του 1918 στην κβαντική επανάσταση της πρώτης 20ετίας του 20ού αιώνα, τότε που άρχισε να διατίθεται για ευρεία χρήση ο ηλεκτρισμός. Δηλαδή αυτός συνεχίζει 150 χρόνια μετά (από το 1918) τις έντονες αντιρρήσεις των τότε όμοιών του, ότι ο ηλεκτρισμός θα μας καταστρέψει. Αλλά δε μένει εδώ. Λέει πολλά κουφά. Δεν ήταν λέει μεταδοτικός ο ιός της Ισπανικής γρίπης. Έκαναν λέει πειράματα οι επιστήμονες: ρουφούσαν μύξα από αρρώστους (ναι, έτσι λέει) και την έβαζαν σε υγιείς και δεν αρρωστούσαν. Έβαζαν λέει κουκούλες σε άρρωστα άλογα, τις άφηναν μέχρι τα άλογα να φταρνιστούν και μετά τις έβαζαν λέει σε υγιή άλογα και όμως αυτά δεν αρρωστούσαν.

Μιλάμε τώρα για την πανδημία που σκότωσε 50 εκατομμύρια ανθρώπους, έτσι; Πρόσφατα έβλεπα ένα βίντεο στο οποίο μιλούσε ένας ηλικιωμένος, που έζησε εκείνη την εποχή και έλεγε: «πήγαινες το πρωί στον παπά να του πεις ότι πέθανε η μάνα σου κι έπρεπε να τη θάψεις κι ως το βράδυ πέθαινε όλη η οικογένεια». Αυτός ο ιός, σύμφωνα με τον «τρομερό» καθηγητή, δεν ήταν κολλητικός. Τον μετέδιδαν λέει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία…

Την πανδημία του …παγκοσμίου πολέμου του 1957, την προκάλεσαν λέει τα ραντάρ. Τα οποία – σημειώστε- είχαν εφευρεθεί και τεθεί σε λειτουργία το 1942.

Την πανδημία του 1968 την προκάλεσαν οι ζώνες Van Allen, οι οποίες περιβάλλουν τη γη στα 3000 έως 15000 μέτρα και περιέχουν σε ποικίλη πυκνότητα φορτισμένα σωματίδια, κυρίως πρωτόνια, τα οποία συγκεντρώνουν υψηλή κοσμική ακτινοβολία. Πλην όμως οι ζώνες αυτές ανακαλύφθηκαν ήδη από το δορυφόρο Explorer, το 1958 και ήταν εκεί, γύρω από τη Γη, ΠΑΝΤΑ.

Μετά βεβαίως από αυτή την υπέροχη εισαγωγή, ο «τρομερός» καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η COVID-19 προκλήθηκε από το 5G, το οποίο – ναι, μαντέψτε από πού ξεκίνησε…- ξεκίνησε από την Γιουχάν! Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πει το ψέμα. Στην πραγματικότητα η τεχνολογία 5G ξεκίνησε σε αρκετές πόλεις στον κόσμο, άλλες από τις οποίες χτυπήθηκαν σκληρά από τον ιό, όπως π.χ. το Μιλάνο, άλλες όμως πολύ λιγότερο, όπως π.χ. η Ρώμη.

Ας πάμε όμως να εξετάσουμε και λίγο ιστορικά τις πανδημίες. Περιέργως, ο κύριος «τρομερός» δεν μας ανέλυσε και τις τρομερές πανδημίες των παλαιότερων εποχών. Π.χ. δε μας ανέλυσε την αιτία του λοιμού του 430 π.Χ., που σκότωσε το ένα τρίτο των Αθηναίων, ανάμεσά τους και τον Περικλή. Τι έκαναν τότε οι Αθηναίοι; Προσπαθούσαν να ηλεκτροφωτίσουν την Αθήνα ή ξεκίνησαν από τότε πειραματικά το 5G;

Πώς ξέσπασε η πανούκλα του Ιουστινιανού το 540 μ.Χ., που σκότωνε 10 χιλιάδες ανθρώπους ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ μόνο στην Κωνσταντινούπολη και συνολικά υπολογίζεται ότι μπορεί να πέθαναν από αυτήν (σ΄όλη την αυτοκρατορία) 100 εκατομμύρια άνθρωποι; 5G κι αυτοί;

Πώς έγινε και αφανίστηκαν τα δύο τρίτα (ναι ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ) της Ευρώπης από την πανούκλα του 1348 μ.Χ.; Μου ήθελαν κι αυτοί 5G;

Λυπάμαι για το σαρκαστικό μου ύφος, αλλά πραγματικά έχω κουραστεί. Είμαι 55 χρονών και τους έχω μάθει πια αυτούς απέξω κι ανακατωτά. Ξέρω τι θα πουν, πριν ανοίξουν το στόμα τους. Φοβικοί και καχύποπτοι απέναντι σε καθετί καινούριο, σε κάθε εποχή της ανθρώπινης ιστορίας. Εκφράζονται πάντα με μια επιστημονική επίφαση, η οποία συνήθως επικαλείται τα διπλώματα και τα ντοκτορά τους. Αλλά και δέκα ντοκτορά να έχει κανείς, άμα είναι φοβικός, είναι. Όταν εκφράζεται απέναντι στο καινούριο που τον τρομάζει, δε μιλά η επιστημονική του γνώση. Μιλά το φοβικό του ένστικτο. Ευτυχώς η τεχνολογία είναι ποτάμι που τρέχει μπροστά και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πίσω.

Δείτε τον τυπά πατώντας εδώ: https://web.facebook.com/DukeMile31/videos/3573829996025547/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *