Θα μας καταριούνται τα παιδιά μας!

11:46 AM | |

DIXOTOMISI LOGO BLAKEIASΑυτοί που ηρέμησαν και πήγε η ψυχή τους στον τόπο της, τώρα που η Τουρκία ανανέωσε την NAVTEX, διότι θα παραμείνει το Κυπριακό στην κατάψυξη, απλά δεν έχουν συναίσθηση των πράξεών τους. Το λέω ωμά και χωρίς περιστροφές. Έχουν μέσα στο μυαλό τους ένα μείγμα από ιδέες φλου κι από οπουδήποτε ξεκινήσεις για να αναλύσεις τις απόψεις τους, θα βρεθείς μπροστά σε τοίχο και καταστροφικό αδιέξοδο.

Αυτό που πλασάρεται πολύ τώρα τελευταία, σε επίπεδο πολιτών και όχι (ακόμη) πολιτικών δυνάμεων, είναι η δημιουργία λέει δύο ανεξάρτητων κρατών στην Κύπρο, που θα ανήκουν και τα 2 στην ΕΕ και θα συνεργάζονται μεταξύ τους στενά! Αυτή η θέση έχει βέβαια όνομα εδώ και πολλά χρόνια: λέγεται Διχοτόμηση!

Αυτοί λοιπόν που θεωρούν αδύνατον να συνεργαστούμε με τους Τουρκοκύπριους σε ένα κοινό κράτος, που θα ενώνει την πατρίδα μας ξανά σε μία χώρα, από τον Απόστολο Ανδρέα ως τον Ακάμα κι από την Κερύνεια ως τη Λάρνακα, πιστεύουν ότι μόλις το ψευδοκράτος αναγνωριστεί επίσημα, ευθύς θα αρχίσει να συνεργάζεται μαζί μας!

Θα το πω απλά και εύχομαι να γίνει κατανοητό πριν μας καταστρέψουν τελείως και οριστικά πια με αυτές ατέλειωτες πολιτικές ανοησίες. Αν το ψευδοκράτος αναγνωριστεί και διέλθει επίσημα τις πύλες του διεθνούς εμπορίου και τουρισμού κι αποκτήσει τη δική του ΑΟΖ, όχι μόνο δεν θα έχει κανένα απολύτως λόγο να συνεργαστεί μαζί μας, αλλά έχει πολλούς λόγους να θέλει να γινει αυτό η νέα ισχυρή Κύπρος κι εμείς να μείνουμε δεύτεροι και φτωχοί συγγενείς.

Αν το ψευδοκράτος γίνει αναγνωρισμένο κράτος, με την στήριξη της τεράστιας τουρκικής αγοράς των 90 εκατομμυρίων, όχι μόνο με κρατική βοήθεια αλλά και με ιδιωτικές επενδύσεις δισεκατομμυρίων, θα μας καταβροχθίσει οικονομικά. Η Τουρκία θα κατέβει μέχρι τη Λήδρας και το ψευδοκράτος που θα είναι πλέον κράτος, θα γίνει σε πληθυσμό τετραπλάσιο από εμάς και ο ελληνισμός στην Κύπρο θα παραμείνει μια μικρή μειοψηφία.

Σ’ αυτό το τραγικό τέλος μας οδηγούν οι πολιτικά αφελείς κι αν δεν το καταλάβει ο κόσμος και αντιδράσει άμεσα και έγκαιρα, θα ψάχνουμε όχι μόνο τα λεφτά μας που χάθηκαν, αλλά και την πατρίδα μας. Και τα παιδιά μας θα μας καταριούνται για την ασύγνωστη βλακεία μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *