ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

9:39 AM | | Comment 1

Έπειτα από την αποφυλάκιση όλων όσοι κρίθηκαν ένοχοι για υποθέσεις διαφθοράς και κλοπής του δημοσίου χρήματος, διαβάζω στις εφημερίδες ότι επίκειται πρόωρη αποφυλάκιση και παιδεραστών – κάποιων δηλαδή που βίασαν ανήλικους. Αν το ψάξετε λίγο, θα δείτε ότι φιλεύσπλαχνη πολιτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη ως προς τις αποφυλακίσεις, εξυπηρετεί εκλεκτά μέλη της κυπριακής άρχουσας τάξεως, επιχειρηματίες, πολιτικούς, κομματικά στελέχη.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος Αναστασιάδης δεν αισθάνεται διόλου άβολα να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση του συμβουλίου ΦΩΝΗ, που “είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή της εθνικής στρατηγικής για καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας” (σήμερα Τρίτη στις 10:00 το πρωί). Μάλιστα η εκδήλωση στην οποία μιλά ο πρόεδρος του κράτους που αποφυλακίζει παιδεραστές, έχει τον τίτλο “η σιωπή γίνεται φωνή”. Είναι ωστόσο αμφίβολο κατά πόσον κάποιος από τους εκεί παρευρισκόμενους θα του βάλει τις φωνές γι’ αυτό που πάει να γίνει.

Το κατεστημένο που καταλήστεψε και κατέστρεψε αυτό τον τόπο, δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα. Με αχαλίνωτο θράσος, θα μας τα κάνει όλα. Γιατί εδώ και δεκαετίες αυτοί αποτελούν το βαθύ κράτος, αυτοί κρατάνε και το μαχαίρι και το πεπόνι, αυτοί κάνουν ό,τι γουστάρουν, χωρίς να λογαριάζουν την σιωπηλή αγέλη με τα πρόβατα, που ονομάζονται Κυπραίοι.

Προσθήκη: Στην ομιλία του ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι έγινε λάθος κατά την απονομή χάριτος στους παιδεραστές, όταν εξελέγη πρόεδρος και ότι θα αλλάξει η νομοθεσία ώστε να μην γίνει ξανά αυτό στο μέλλον… Στο μέλλον… Εννοείται ότι αυτοί που τους δόθηκε τώρα η χάρη θα αποφυλακιστούν και με ένα “mea culpa” καθαρίσαμε!

Comments

  1. Thois says:

    O μόνος δημοσιογράφος που έχω δει στην Κύπρο που έχει τα κότσια να μην υπηρετεί το βαθύ κράτος

    Σας ευχαριστώ θερμά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *