ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

6:47 PM | |

“Δεν είναι δυνατόν να έγιναν όλοι υπεραθλητές”, είπε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, ειρωνευόμενος τον κόσμο που βγήκε το σαββατοκύριακο για περπάτημα ή για κολύμπι. Κατάφερε δηλαδή για άλλη μια φορά να προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Αφότου έγινε υπουργός, ο Νίκος Νουρής τείνει να γίνει γίνει η πλέον δυσάρεστη έκπληξη της κυβέρνησης Αναστασιάδη, στη δεύτερή του θητεία.

Δική μου ταπεινή άποψη είναι ότι θα μπορούσε να πει τα εξής:

Καταλαβαίνουμε ότι κάνετε ένα αγώνα εδώ και δύο μήνες, με δραστική αλλαγή της ζωής σας, ότι σας λείπουν οι γονείς σας, αγαπημένα σας πρόσωπα, οι φίλοι σας, η απαραίτητη αναψυχή που χρειάζεστε για να μην τρελαθείτε μέσα στην απομόνωση. Καταλαβαίνουμε ότι τώρα θέλετε να βγείτε έξω, να περπατήσετε, να τρέξετε, να κολυμπήσετε, θέλετε να ξαναγίνετε άνθρωποι. Κάντε το όμως με προσοχή. Να προσέχετε την προσωπική σας υγιεινή, να τηρείτε τις αποστάσεις από τους άλλους που συναντάτε έξω, να τηρείτε γενικά τα μέτρα. Πάμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, μέχρι να εξαλειφθεί ο κορωνοϊός.”

Αυτό το μήνυμα έπρεπε να στείλει ο υπουργός και όχι για άλλη μια φορά να σταθεί απέναντι στους πολίτες, με το ύφος του λοχία που δίνει παραγγέλματα στους στρατιώτες και στο ενδιάμεσο τους ειρωνεύεται κιόλας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *