Εδώ η Κύπρος χάνεται και το …πουλί χτενίζεται…

4:00 PM | |

rodon hotelΚλείνεις δωμάτιο στο Ρόδον του Αγρού μέσω μιας διεθνούς ιστοσελίδας και σου προτείνει να ενοικιάσεις αυτοκίνητο σε συμφέρουσα τιμή από το αεροδρόμιο “Ercan”… Αυτό είναι ένα από τα αμέτρητα καθημερινά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι απλά ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ κι όμως ακόμη πολλοί εξακολουθούν πιστεύουν τις ανοησίες αφελών ερασιτεχνών πολιτικάντηδων που, με την εντελώς άσχετη και παραπλανητική συνθηματολογία και πολιτική τους, οδηγούν την Κύπρο στη διχοτόμηση.

Θέλω να το πω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου κι ας το ακούσουν όσοι έχουν την διάθεση να ακούσουν. Όσοι πιστεύουν ενδόμυχα ότι η διχοτόμηση (τζείνοι πο’ τζει τζι εμείς πο’ δα τζι ο τοίχος μες στην μέσην) είναι καλύτερη λύση από την Διζωνική Ομοσπονδία, μας οδηγούν στην οριστική και μη αναστρέψιμη καταστροφή, ως επιστέγασμα στα μύρια κακά και βάσανα που μας έκαναν μέχρι σήμερα. Όταν το ψευδοκράτος αναγνωριστεί είτε επίσημα είτε ανεπίσημα, τύπου Ταϊβάν, θα είναι η αρχή του τέλους μας. Κανονικότατα, χωρίς κανένα περιορισμό και με τη βοήθεια της Τουρκίας θα μας ανταγωνίζεται σε ΟΛΑ. Χώρια που σε πληθυσμό θα γίνει τριπλάσιο και τετραπλάσιο από εμάς.

Θα έχουμε αφήσει τη μισή μας πατρίδα να γίνει μια άλλη χώρα, το μαξιλάρι και η ζώνη ασφαλείας της Τουρκίας κι εμείς θα μαζευτούμε σε μια άκρη όπου θα μας στριμώχνει διαρκώς οικονομικά και πολιτικά η μάζα των 90 εκατομμυρίων.

Επιτέλους να συνέλθουμε διότι με τα ανόητα κούφια συνθήματα, με τις αφελείς προφητείες και τις αυταπάτες γενικώς, αποδεδειγμένα ανεύθυνοι πολιτικοί μας οδηγούν στον αφανισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *