Δηλώσεις πανηγύρια…

σιζοπουλοςΈκανε ολόκληρες δηλώσεις σήμερα ο κ. Σιζόπουλος διότι θα υιοθετηθεί λέει το ευρώ στα κατεχόμενα πριν από τη λύση του Κυπριακού. Επεσήμανε ότι αυτό παραβιάζει την τάδε συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι ότι “είναι απορίας άξιον” πώς η κυπριακή κυβέρνηση δεν αντιδρά σε αυτό το πράγμα, κι ότι αποτελεί αναβάθμιση του ψευδοκράτους και νίκη της Τουρκίας… και έλεγε έλεγε έλεγε ο άνθρωπος διάφορες πελλάρες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Ακκιντζί δεν είπε ότι θα εφαρμόσει το ευρώ τώρα διότι φυσικά δεν μπορεί, δεν δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο. Είπε ότι θα προετοιμαστούν για να μπορέσουν να περάσουν στο ευρώ ένα χρόνο μετά τη λύση του Κυπριακού.

Περιττό να πω ότι αυτή και μόνη η πράξη επιβεβαιώνει πως το νέο ομοσπονδιακό κράτος θα είναι συνέχεια της Κυπριακής Δημοκρατίας γιαυτό θα είναι μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Αλλά ο κ. Σιζόπουλος όχι μόνο απέφυγε να επισημάνει αυτό το γεγονός αλλά αντίθετα προτίμησε να το ρίξει στην κοροϊδία του λαού, ως συνήθως.

Επειδή όμως ο λαός δεν είναι ηλίθιος όπως νομίζει ο κ. Σιζόπουλος και κάποιοι άλλοι, κάθε δήλωση αυτού του επιπέδου την καταγράφει και θα ανοίξει τα κατάστιχά του στις επόμενες εκλογές, όποιες και όποτε γίνουν αυτές.

Το πιο τραγικό είναι το ότι, δηλώσεις όπως οι σημερινές του κ. Σιζόπουλου, αποκαλύπτουν το “επίπεδο πάτος” που έχει πιάσει η πολιτική ζωή του τόπου. Μετά που τα κόμματα κατάστρεψαν την Κύπρο, οι πολιτικοί αντί να σοβαρευτούν γίνονται όλο και χειρότεροι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *