Γαργάρα κάνουν τη θέση της Ρωσίας στο Κυπριακό οι λάτρεις του Βλαδίμηρου Πούτιν…

10:45 AM | |

BARBAROS“Η στάση της κυπριακής κυβέρνησης στο θέμα του φυσικού αερίου κινείται στο πλαίσιο της έννομης τάξης. Οι Τουρκοκύπριοι θα επωφεληθούν από τη λύση του Κυπριακού και οι διαπραγματεύσεις πρέπει να επαναρχίσουν ΑΜΕΣΑ!”

Αυτό είναι το ρεζουμέ συνέντευξης που έδωσε στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα Havadis ο Ρώσος πρέσβης στην Κύπρο. Γιατί το γράφω; Διότι κάποιος πρέπει να το γράψει πως η Ρωσία θέλει ΑΜΕΣΗ επανέναρξη των συνομιλιών και λύση του Κυπριακού το συντομότερο.

Κάποιος πρέπει να το γράψει διότι οι λάτρεις του προέδρου Βλαντιμίρ (άλλως Βλαδίμηρου, σύμφωνα με τα ορθόδοξα χριστιανικά site) Πούτιν στην Κύπρο, οι οποίοι ανήκουν στο χώρο της άκρας δεξιάς της δεξιάς ή της άκρας δεξιάς του κέντρου, αυτές τις δηλώσεις του Ρώσου πρέσβη θα τις κάνουν γαργάρα. Θα προσποιηθούν πως δεν τις άκουσαν ποτέ.

Θα συνεχίσουν να κατηγορούν τον Άϊντα και τους Δυτικούς ότι πιέζουν για σύντομη επανέναρξη των συνομιλιών (διότι οι ίδιοι είναι σταθερά και με κάθε αφορμή εναντίον των συνομιλιών) και την ίδια στιγμή θα συνεχίσουν να κατηγορούν και την κυβέρνηση ότι δεν ζητά την υποστήριξη της Ρωσίας…

Επομένως έχει σημασία να γνωρίζει ο απλός κόσμος ότι η θέση της Ρωσίας στο θέμα του φυσικού αερίου, του Μπαρμπαρός, των διακοινοτικών συνομιλιών και της λύσης του Κυπριακού δεν διαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ από τη θέση των Ηνωμένων Εθνών και των Δυτικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *