Ανανεώστε τις άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων σας, για να μην βρεθείτε περικυκλωμένοι από μια μηχανοκίνητη διμοιρία της αστυνομίας!

10:57 AM | |

astynomia-cyprus-αστυνομία-κύπροςΕίναι πραγματικά γελοίος ο ισχυρισμός ότι η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε πρόσφατα στο σπίτι του Μίμη Φαντούση στη Λάρνακα, έγινε για εκφοβισμό του συγκεκριμένου ανθρώπου, επειδή είναι μάρτυρας κατηγορίας στο σκάνδαλο της CYTA.

Η επιχείρηση έγινε μετά από πληροφορίες της αστυνομίας ότι το αυτοκίνητο της συζύγου του Φαντούση δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και επομένως ούτε ασφάλεια. Γι’ αυτό το σκοπό επιστρατεύθηκαν 14 περιπολικά, 4 μοτοσικλέτες και μια διμοιρία από αστυνομικούς, με σκοπό να παγιδευθεί το όχημα στην οικία των δραστών και να κατασχεθεί.

Μετά την επιτυχημένη αυτή επιχείρηση, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή, που έφερε σε πέρας την αποστολή της με τον καλύτερο τρόπο, θα μονιμοποιηθεί ως μονάδα κρούσεως εναντίον εκείνων που η άδεια του αυτοκινήτου τους έχει λήξει και δεν την έχουν ανανεώσει.

Όσοι λοιπόν έχετε ληγμένες τις άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων σας, ανανεώστε τις αμέσως, για να μην ξυπνήσετε ένα πρωί και βρείτε το σπίτι σας περικυκλωμένο από αστυνομικούς, με τα όπλα προτεταμένα και τα μεγάφωνα να σας καλούν να βγείτε έξω από το σπίτι με τα χέρια ψηλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *