Αφήστε μας επιτέλους να χαρούμε λίγο με τη γεύση της ελπίδας…

11:12 AM | |

kypros apo psilaΘα ήθελα να παρακαλέσω τους κ.κ. Παπαδόπουλο, Λιλλήκα και όσους άλλους αγχώθηκαν χτες να μας πείσουν ότι δεν θα αλλάξει τίποτα με τον Akinci, να ηρεμήσουν. Όχι δεν θεωρούμε ότι λύθηκε το Κυπριακό και φυσικά ΔΕΝ θα δεχτούμε την οποιαδήποτε λύση, όπως βλακωδώς ισχυρίζονται κάποιοι, ελλείψει άλλων σοβαρών επιχειρημάτων.

Αλλά πόσο μαύρο στην ψυχή μας; Σαράντα ένα χρόνια πίκρας, καχυποψίας, άρνησης φανατισμού… φτάνει πια! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ! Η Κύπρος μας δεν είναι ο πύργος του τρόμου, με τα φαντάσματα και τους σκελετούς του παρελθόντος. Αφήστε μας να χαρούμε και λίγο επιτέλους, με το μήνυμα της ελπίδας που στέλνει η εκλογή (με το ηχηρό 60%) ενός από τους πιο πατριώτες Κύπριους πολιτικούς, του Mustafa Akinci.

Οραματιζόμαστε και διεκδικούμε μια καλύτερη Κύπρο για εμάς και τα παιδιά μας. Αυτός ο πανέμορφος τόπος, όπου μας ευλόγησε ο Θεός να γεννηθούμε, αξίζει να γίνει για όλους μας, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, ο μικρός μας παράδεισος, όπου θα ζήσουμε ευτυχισμένοι και μακριά απ΄ ό,τι μας πλήγωσε και μας μάτωσε στο παρελθόν. Μόνο αν δώσουμε τα χέρια και γίνουμε ένα, θα μείνουν μακριά από εμάς ξένοι στρατοί και ξένες επιβουλές και μόνο έτσι θα διαφεντέψουμε μόνοι μας την πατρίδα μας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *