Το ΔΗΚΟ να καταγγείλει τον Ακκιντζί που αποκάλεσε την Κύπρο “η χώρα μας”…

2:19 PM | |

MUSTAFA AKKINTZI“Έχουμε βούληση, κοινό όραμα για καλύτερες μέρες για τη χώρας μας” – Μουσταφά Ακκιντζί, 23 Μαΐου 2015. 

Η πιο πάνω προκλητική δήλωση του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων πρέπει πάραυτα να μελετηθεί εις βάθος από τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου, που ανησυχούν μήπως λυθεί το Κυπριακό,  ώστε να της δοθεί η ορθή ερμηνεία και να καταγγελθεί πάραυτα ο Ακκιντζί στον κυπριακό λαό.

Διότι ο Ακκιντζί μιλούσε για την Κύπρο (ολόκληρη) και στο τέλος μας είπε ότι είναι και …χώρα του! Αν είναι δυνατόν! Τι σημαίνει “καλύτερες μέρες για τη χώρα ΜΑΣ”; Ποια χώρα ΣΑΣ κύριε; Είναι δική σας η Κύπρος; Αυτό θέλετε να μας πείτε; Υπονοείτε δηλαδή ότι λύση του Κυπριακού θα κάνει την Κύπρο δική σας; Αυτός είναι ο σκοπός σας δηλαδή; Να μας γελάσετε και να μας φάτε την Κύπρο ολόκληρη; 

Πρέπει ξανά να βγει στην τηλεόραση απόψε ο Νικόλας Παπαδόπουλος να τον κατακεραυνώσει! Πρέπει να καταλάβει ο λαός σε τι παγίδα πάμε να πέσουμε. Να τερματιστούν άμεσα οι συνομιλίες, να κλείσουμε τα οδοφράγματα!  

Μόλις χθες ο Νικόλας Παπαδόπουλος κατάγγειλε ότι οι Τούρκοι επιδιώκουν λύση ΔΥΟ ιδρυτικών κρατών, διότι σε ένα προεκλογικό φυλλάδιο του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος έγραφε ότι για τη λύση πρέπει να ληφθούν υπόψη οι δύο ιδρυτικοί λαοί… Το συνέδεσε μάλιστα με το γεγονός ότι δεχτήκαμε λέει στο Κοινό Ανακοινωθέν όχι μία κυριαρχία αλλά δύο. Αυτό βεβαίως, το να διαβάζουν για ΜΙΑ κυριαρχία αλλά να καταλαβαίνουν ΔΥΟ, μόνο ο Νικόλας, ο Λιλλήκκας, ο Έρογλου, οι πιο ακραίοι Τούρκοι πολιτικοί και φυσικά οι Γκρίζοι Λύκοι το είδαν έτσι, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Από πού κι ως πού λοιπόν σήμερα ο Ακκιντζί να μιλά για (ΜΙΑ) ΧΩΡΑ ΜΑΣ; Πρέπει να μας περιπαίζει, δεν εξηγείται διαφορετικά! Γιαυτό ο κυπριακός λαός πρέπει αμέσως να ενημερωθεί και να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση Ακκιντζί για “κοινό όραμα και καλύτερες μέρες για τη χώρα μας”! Δεν πρέπει να νομίσει ο λαός ότι ο ΤΚ ηγέτης μιλά για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ… Όχι! Κι επειδή τα κανάλια είναι πολλά, είναι ανάγκη να βγουν σε όλα, οι κ.κ. Λιλλήκας, Σιζόπουλος, Κουλίας και Ματσάκης να πουν στο λαό την αλήθεια. 

Πρέπει επειγόντως να οργανωθεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τα 13 κόμματα και οργανώσεις και να καταβληθεί η προσπάθεια να μαζευτούν τουλάχιστον καμιά εκατοστή. Όχι να μείνουν πάλι με τους πενήντα! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *