Ο Άγιος Παΐσιος αν μας σώσει…

10:53 AM | |

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣΟι σημερινές δηλώσεις των κομμάτων για τις αρνητικές εξελίξεις σε σχέση με το φυσικό αέριο, απλά επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι δεν κατάλαβαν τίποτα… Δεν κατάλαβαν τι υπάρχει πίσω από όλα αυτά, ότι το φυσικό αέριο πάει περίπατο αν δεν λυθεί το Κυπριακό…

Κάποιοι λένε αερολογίες για μέτρα που έπρεπε λέει να λάβουμε και δεν τα λάβαμε κι άλλοι έχουν κολλημένο το νου τους στις επόμενες προεδρικές κι ας γίνουν όλα στάχτη.

Λοιπόν θα το πω άλλη μια φορά κι εδώ είμαστε για να ξαναμιλήσουμε σε 3 χρόνια. Οι επόμενες προεδρικές, εάν δεν υπάρξει στο μεταξύ λύση του Κυπριακού, θα είναι πολύ διαφορετικές από όλες τις προηγούμενες. Διότι θα υπάρχουν στην Κύπρο δύο χώρες. Η Κυπριακή Δημοκρατία και το ψευδοκράτος χωρίς το “ψευδό”.

Μας προειδοποιούν πλέον καθημερινά ότι θα βγάλουν τους Τουρκοκύπριους από την λεγόμενη “απομόνωση”. Δηλαδή ότι θα τους επιτρέψουν το απευθείας εμπόριο. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν οι πύλες της ελεύθερης οικονομικής ανάπτυξης για το ψευδοκράτος. Σημαίνει ότι η πανίσχυρη πλέον τουρκική οικονομία θα μπορεί ελεύθερα να επενδύσει στον τουρισμό και σε όλους τους τομείς της οικονομίας, εποικίζοντας ταυτόχρονα το βορρά κι εμείς θα τρέχουμε να ανταγωνιστούμε ένα οικονομικό γίγαντα.

Σε 15 με 20 χρόνια θα μας έχουν καταπιεί οικονομικά και πληθυσμιακά, η Κύπρος θα είναι ένα τουρκικό νησί με μια μικρή μειοψηφία Ελλήνων στην Κυπριακή Δημοκρατία (του νότου) κι εμείς θα προσευχόμαστε ακόμη στον Άγιο Παΐσιο να πραγματοποιήσει τις προφητείες του…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *