ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΘΚΙΑΝΤΡΑΠΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ…

6:26 PM | |

Οι πιο ποθκιάντραποι με διαφορά, που δεν είναι μόνο ποθκιάντραποι αλλά και συνειδητά προδότες, είναι εκείνοι που θέλουν τη διχοτόμηση, είναι δηλαδή της σχολής που πιστεύει ότι θα δώσουμε έδαφος στην Τουρκία για να έχουμε καθαρά ελληνικό κράτος στην Κύπρο. Εξυπηρετούν αυτό που επιδιώκει η Τουρκία από τη δεκαετία του 1950, που ήταν και το όραμα του Ραούφ Ντενκτάς.

Αυτοί οι ηλίθιοι, προδότες νομίζουν ότι η Τουρκία θα βολευτεί στο δικό της έδαφος και θα μας αφήσει ήσυχους στο δικό μας. Κι ενώ βλέπουν τι γίνεται σήμερα στα κατεχόμενα, με τους Ελληνοκύπριους και τους τουρίστες να πηγαίνουν εκεί αντί εδώ, αυτοί, οι ποθκιάντραποι προδότες δεν καταλαβαίνουν ότι μας οδηγούν στο τέλος του ελληνισμού στην Κύπρο. Συνεχίζουν τα ψέματα, ώσπου να πετύχουν να δώσουν στην Τουρκία νόμιμα όσα πήρε με τη βία το 1974. Χωρίς μάλιστα να μας δώσει πίσω ούτε ίντσα γης.

Είναι το χειρότερο είδος Κυπραίου. Ψεύτες, απατεώνες, προδότες, εξυπηρετουν τα τουρκικά συμφέροντα και μας το παίζουν ανένδοτοι πατριώτες.

Ελπίζω ο κύριος Πιν, στην επόμενη γελοιαγραφία του, να γράψει κάτι και για τους πραγματικούς ποθκιάντραπους προδότες, διότι κανένας Ελληνοκύπριος δεν δικαιολογεί την εισβολή, όπως έγραψε σε αυτή τη γελοιαγραφία. Έκανε λάθος και όποιος και να του είπε τέτοιο πράγμα είναι σίγουρα ένας από τους προδότες που με ψέματα μας οδηγούν στη διχοτόμηση και στην καταστροφή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *