ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!

6:21 PM | |

Κάποτε ο Τάσσος έλεγε ότι δε θα συμφωνήσουμε ποτέ μια λύση που θα κάνει τους Τούρκους αφέντες στον βορρά και συνέταιρους στο νότο. Η αλήθεια όμως είναι πως, με το στάτους κβο, από το 1974 μέχρι σήμερα, η Τουρκία είναι αφέντης στον βορρά κι οι Τουρκοκύπριοι συνέταιροί μαζί μας στον νότο. Χτες το δικαστήριο αποφάσισε ότι ένας Τουρκοκύπριος (που δεν έζησε καν στην Κύπρο) πρέπει να πάρει πίσω την περιουσία του στον νότο και αποζημίωση 345 χιλιάδες από την Κύπριακή Δημοκρατία.

Μα στο ‘χω πει και θα στο πω πολλές φορές (που λέει και το τραγούδι) πού μας οδηγούν οι ηγέτες μας: Στην απόλυτη ήττα! Η Τουρκία μεθοδεύει αργά και επιτυχημένα τη διχοτόμηση, από τη δεκαετία του 1950 και οι δικοί μας περπατούν στην ίδια πορεία, επειδή νομίζουν ότι έχουμε το απάνω χέρι, λόγω του ότι η Κ.Δ. είναι το μόνο επίσημα αναγνωρισμένο κράτος στην Κύπρο.

Μας κοιμίζουν κι αυτοί, μαζί με την Τουρκία, με τον μακροχρόνιο αγώνα της διχοτόμησης. Η Τουρκία για να πετύχει εθνικούς στόχους κι οι δικοί μας για να αρμέγουν την κατσίκα που λέγεται Κύπρος, για όσο θα έχει ακόμη γάλα. Μετά θα τα μαζέψουν και θα φύγουν. Θα μείνουν εδώ τα παιδιά μας. Με μια τουρκική Κύπρο στη βορρά, όπου θα είναι αφέντης η Τουρκία, Μια τουρκική χώρα στην κατεχόμενη γη μας, που θα μας ανταγωνίζεται με καλύτερες τιμές σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς της οικονομίας. Που για να την ανταγωνιστούμε θα πρέπει να πουλήσουμε το μαγαζί μας (την Κυπριακή Δημοκρατία δηλαδή) σε ξένους μεγιστάνες

Κάποιοι λένε ότι ο Θεός (ή το Σύμπαν) σου στέλνει σημάδια, για να σε προειδοποιήσει. Με γεγονότα, όπως αυτό με τον Τ/κ και τις αποζημιώσεις που του δώσαμε καθώς και οι δεκάδες χιλιάδες Ελληνοκύπριοι που ψωνίζουν στα κατεχόμενα κι οι χιλιάδες τουρίστες που πάνε εκεί για να περάσουν τις διακοπές τους, δεν είναι απλά σημάδια αυτά. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ: ΞΥΠΝΑ ΜΑΛ*ΑΚΑ, ΞΥΠΝΑ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ, ηγεσία και απλοί πολίτες πριν είναι πολύ αργά! Επιτέλους πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε ή τι μπορούμε να πετύχουμε, για να μπορέσουν τα παιδιά μας κι οι επόμενες γενιές να ζήσουν σ’ αυτό τον τόπο. Εδώ που φτάσαμε, όποια κι αν θα είναι τελικά η λύση, θα πρέπει να διασφαλίζει το ΕΝΙΑΙΟ της οικονομίας του νησιού. ΜΙΑ οικονομία, όχι δύο. Δύο σημαίνει ότι θα μας καταπιεί η Τουρκία. Κι εμάς και τους Τουρκοκύπριους.

Πάντως επειγεί να αποφασίσουμε επιτέλους τον στόχο. Χωρίς στόχο πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, ή μάλλον καλύτερα με βάρκα τη μαλ*κία και μην περιμένετε να μας βγει σε καλό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *