Να παραιτηθεί ο Αναστασιάδης και να αφήσει άλλον να διχοτομήσει την Κύπρο…

2:32 PM | |

DIXOTOMISI LOGO BLAKEIASΕπειδή αντιλαμβάνομαι ότι το βολεμένο και καλοταϊσμένο, κρυπτοδιχοτομικό κατεστημένο του τόπου έχει ξεκινήσει ήδη την προπαγάνδα της απάτης, για να τουμπάρει και τη νέα προσπάθεια που αρχίζει στο Κυπριακό, θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή στον πρόεδρο Αναστασιάδη.

Να μαζέψει ολόκληρη την πολιτική ηγεσία και να τη θέσει προ των ευθυνών της. Αν διαπιστώσει πλειοψηφία ΕΝΑΝΤΙΟΝ της νέας πρωτοβουλίας για λύση, να υποβάλει την παραίτησή του, για να πάμε σε εκλογές. Να εκλέξει αυτή η πλειοψηφία τον πρόεδρο που θα οδηγήσει την Κύπρο στην διχοτόμηση και στη χειρότερη εθνική και οικονομική ήττα του ελληνισμού σ’ αυτό τον τόπο.

Διότι αν προχωρήσει ο κ. Αναστασιάδης έχοντας τους εναντίον του, θα τον λοιδορήσουν και θα τον υποσκάψουν με τα συνηθισμένα εύκολα απατηλά συνθήματα, οπότε η προσπάθεια για λύση έτσι κι αλλιώς θα αποτύχει. Στο τέλος μάλιστα, με το απύθμενο θράσος που χαρακτηρίζει το βολεμένο κατεστημένο, θα του φορτώσουν και τη διχοτόμηση, που θα έρθει σίγουρα, μετά κι από τη νέα αποτυχία στο Κυπριακό. Διότι αυτή τη φορά η διεθνής κοινότητα δεν έχει το χρόνο και την υπομονή να υποστεί για μια ακόμα φορά τα καπρίτσια μας. Τα συμφέροντα στην περιοχή είναι μεγάλα και επείγει να διευθετηθούν με συμφωνία πριν προκαλέσουν συγκρούσεις.

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Αναστασιάδης τον επόμενο …λεβέντη να χειριστεί το Κυπριακό. Αλλά ο επόμενος θα πρέπει να ξέρει πως- αν οδηγήσει αυτό τον τόπο στην διχοτόμηση- δεν θα γλυτώσει το δικαστήριο. Γιατί τότε ο κόσμος θα ανακαλύψει κατά τρόπο τραγικό και χωρίς δυνατότητα επιστροφής, πως όλα όσα υπέφερε τόσα χρόνια πιστεύοντας σε συνθήματα και μεγάλα λόγια πήγαν στο βρόντο για μια απάτη, “για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη” όπως μας προειδοποίησε κι ο Σεφέρης από το 1955…

Και τότε σίγουρα η ποινή του προέδρου που θα μας οδηγήσει στη διχοτόμηση δεν θα είναι λιγότερη από τη δια βίου φυλάκιση, διότι τόσο προβλέπει ο νόμος για την εσχάτη προδοσία, μετά την κατάργηση της κρεμάλας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *