Μπράβο μας που είμαστε περήφανοι για τον πολιτισμό και την ανθρωπιά μας!

10:12 AM | |

MOTHER & CHILDΗ κοπέλα με ένα μωρό 5 χρονών είχε ψυχολογικά προβλήματα. Την παρακολουθούσε το γραφείο Ευημερίας. Πριν από 1 μήνα της έκοψαν το επίδομα, για να λύσει η Κύπρος τα οικονομικά της προβλήματα… Έμενε η ίδια και το παιδάκι της νηστικοί.

Το παιδί φαινόταν ότι είχε πρόβλημα επιβίωσης, είπε κάποιος γείτονας, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ζούσαν σε τόσο άθλιες συνθήκες…

Η μάνα έπαθε διάτρηση εντέρου, λόγω της ασιτίας. Πήγε στο νοσοκομείο. Της είπαν λέει, να μείνει μέσα κι εκείνη αρνήθηκε… Ένα ψυχολογικά άρρωστο πλάσμα, αρνείται να γίνει καλά και κανένας δεν σκοτίζεται να σκεφτεί ότι δεν πρέπει να το αφήσει να πεθάνει… Είπε ότι δεν θέλει βοήθεια, ας μην θέλει. Δεν μας κόφτει.

Το γραφείο Ευημερίας, που την παρακολουθούσε, δεν ήξερε ότι το σπίτι της ήταν γεμάτο σκουπίδια, λόγω της ψυχικής της ασθένειας. Προφανώς διότι δεν σκοτίστηκε να πάει στο σπίτι της. Όπως δεν σκοτίστηκε κι όταν της έκοψαν τον μοναδικό πόρο ζωής: το πενιχρό κρατικό επίδομα.

Μια ξένη κοπέλα, που δεν είχε στον ήλιο μοίρα πέθανε στην Κύπρο από την πείνα, αφήνοντας πίσω της ένα παιδί, ορφανό πια από πατέρα και μάνα. Μπράβο μας! Συγχαρητήρια σε όλους εμάς τους Κυπραίους, που νομίζουμε ακόμη ότι είμαστε λαός πολιτισμένος  και με ανθρωπιά…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *