ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ;

11:08 AM | |

Πολύ καλή ιδέα αυτή, της κυβέρνησης, να προσφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την ΑΟΖ. Ο Σιζόπουλος συγκινημένος διεκδικεί την πατρότητα της ενώ το ΔΗΚΟ πλέει σε πελάγη ενθουσιασμού.

Πέρα όμως από τα γνωστά αυτά καραγκιοζιλίκια του κυπριακού πολιτικού θεάτρου σκιών, πάμε να δούμε ΠΟΤΕ θα ενθουσιαστούμε κι εμείς, που απεγνωσμένα διεκδικούμε ακόμη την αξιοπρέπειά μας ως πολίτες μιας ευρωπαϊκής χώρας κι όχι σαν οι ιθαγενείς της Μπανανίας, που θέλουν αυτοί να είμαστε.

Θα ενθουσιαστούμε λοιπόν όταν επιτέλους καταφέρουν να φέρουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Αν καταφέρουν μέσα από αυτή την κίνηση να επισημοποιήσουν το παράνομο των τουρκικών ληστρικών πράξεων. Αλλά μια προσφυγή στη Χάγη εμπεριέχει τεράστιους κινδύνους. Είτε να εκδώσει το δικαστήριο μια απόφαση που δε θα μας συμφέρει και πλέον θα θωρείται δεδικασμένο, είτε να απορρίψει την προσφυγή μας, για λόγους που πηγάζουν από τις παρούσες συνθήκες και να μείνουμε χωρίς τη δυνατότητα προσφυγής σε ένδικα μέσα.

Από το αποτέλεσμα θα κριθεί αν η εξαγγελία της προσφυγής στη Χάγη ήταν μια σοβαρή και αποτελεσματική κίνηση, η οποία βοήθησε πραγματικά την εθνική μας υπόθεση, ή αν ήταν απλώς “μία από τα ίδια”: Ένα ακόμη εντυπωσιακό πυροτέχνημα που μας έριξαν για να εντυπωσιαστούμε οι ιθαγενείς της Μπανανίας, σε συνέχεια της επί 45 χρόνια και βάλε κοροϊδίας και μπαμπεσιάς, που αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της πολιτικής κουλτούρας μιας διεφθαρμένης, υπανάπτυκτης χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *