ΕΦΑΓΑΝ ΚΙ ΕΣΚΑΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΑΣ;

11:41 AM | |

Η κυπριακή Δικαιοσύνη απάλλαξε σήμερα τον δικηγόρο Akan Kürşat από κάθε κατηγορία σε σχέση με σφετερισμό ελληνοκυπριακής περιουσίας στα κατεχόμενα. Διότι πέθανε ο μοναδικός μάρτυρας.

Ο μοναδικός μάρτυρας ήταν ένας Βρετανός που κατάγγειλε πριν από πολλά χρόνια Βρετανό κτηματομεσίτη που πουλούσε γη στα κατεχόμενα. Έτσι ξεκίνησε (αναγκαστικά μήπως;) η διαδικασία διερεύνησης τότε από την Αστυνομία. Στην υπόθεση εκείνη ενεπλάκη και το όνομα του Kürşat. Ο Βρετανός κτηματομεσίτης καταδικάστηκε πριν από αρκετά χρόνια σε 10 μήνες φυλάκιση. Τον Kürşat “κατάφεραν” η Γενική Εισαγγελία και η Αστυνομία να τον οδηγήσουν μπροστά στο δικαστήριο σήμερα, για να αθωωθεί, αφού ο Βρετανός που έκανε την καταγγελία πέθανε. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν ζουν 150 χρόνια για να ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν στα κυπριακά δικαστήρια πριν πεθάνουν.

Από την άλλη βέβαια, δεν θεωρώ ότι έπρεπε ο Kürşat να καταδικαστεί. Είναι γνωστό ότι με τις ελληνοκυπριακές περιουσίες στο ψευδοκράτος και τις τουρκοκυπριακές στο κλεφτοκράτος, έκαναν σούπερ-πάρτι οι σουπερ-πατριώτες, που δεν θέλουν να λυθεί το κυπριακό με μια “κακή λύση” και υπονομεύουν κάθε προσπάθεια για λύση του Κυπριακού εδώ και 50 χρόνια. Εν τω μεταξύ όμως και μέχρι τη Κότσινην Πέφτην που θα βρεθεί μια καλή (γι’ αυτούς) λύση του Κυπριακού, το πάρτι θα συνεχίζεται.

Σ’ αυτό το πάρτι, που ένα σωρό σουπερ-πατριώτες έφαγαν και έσκασαν, ο Kürşat θα πλήρωνε τον λογαριασμό; Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Ο κ. Kürşat ήταν καταζητούμενος από το 2007. Το 2014 η Κυπριακή Δημοκρατία του ανανέωσε κανονικά το διαβατήριο, διότι έληξε… Όταν τον συνέλαβε η Ιταλία πριν από λίγες εβδομάδες και αναγκαστικά έπρεπε να τον ζητήσουμε να μας τον στείλουν, ακολούθησε η ιστορία που ξέρετε. Ήρθε, κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα απαλλάχτηκε. Μια χαρά, έννεν;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *