ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

11:43 AM | |

Το 1955 έστειλαν τα παιδιά να σκοτωθούν για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και καθώς σκοτώνονταν, οι ηγέτες μας συμφώνησαν κάτι άλλο. Την ίδρυση συναιτερικού κράτους με τους Τουρκοκύπριους, με μαμά την Τουρκία.

Στις 16 Αυγούστου 1960 ανακυρήχθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία . Ωστόσο εκείνοι που την συμφώνησαν και εκείνοι που δεν είχαν συμφωνήσει με την αλλαγή του στόχου, συνέχισαν να μιλούν για την Ένωση. Δηλαδή όχι μόνο οι αντιμακαριακοί αλλά και οι μακαριακοί. Βασικά ΟΛΟΙ.

Το 1974 έφεραν (ναι ΕΦΕΡΑΝ) την Τουρκία στην Κύπρο για να γίνει αυτό που θεωρούσαν και οι μεν και οι δε ως την καλύτερη λύση: η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ. Ο διαχωρισμός δηλαδή των ταραφιών ανάμεσα στο ελληνοκυπριακό και το τουρκοκυπριακό κατεστημένο, διότι κατάλαβαν ότι υπήρχε ένας ολόκληρος θησαυρός (το δημόσιο χρήμα) για να οικοιοποιηθούν και εξουσία για να σφετεριστούν με αυθαιρεσίες.

Τόσο οι μεν (Ελληνοκύπριοι) όσο και οι δε (Τουρκοκύπριοι) αετονύχηδες του κοινωνικο-οικονομικού κατεστημένου ξεκίνησαν από το 1960 να στήνουν τους μηχανισμούς, στα πρότυπα της ιταλικής μαφίας, για να ελέγχουν την εξουσία από θέσεις κλειδιά, ανεξαρτήτως του ποιος κυβερνά. Έκτοτε νέμονται την εξουσία και το δημόσιο χρήμα πάνω στην καμπούρα μας, πουλώντας μας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μονίμως επικαλούμενοι τον πατριωτισμό μας, ως γνήσιοι απατεώνες.

Η απόφασή τους να φέρουν εδώ την Τουρκία να “καθαρίσει” με το θέμα της διχοτόμηση (ώστε αυτοί να μπορούν να το παίζουν και πατριώτες) ήταν συνειδητή. Δεν παρέλειψαν ωστόσο να στείλουν πάλι τα παιδιά να σκοτωθούν για να υπερασπιστούν το πάτριον έδαφος (που είχαν ήδη οι ίδιοι ξεπουλήσει).

Από το 1974 μέχρι σήμερα κοροϊδεύουν τους πρόσφυγες ότι θέλουν λύση του Κυπριακού. Πάλι ψέμα. Διχοτόμηση θέλουν και επειδή δεν τολμούν να το πουν, διότι πρόκειται για προδοσία, δε θα διαπραγματευτούν ούτε την επιστροφή εδαφών. Θα τα δώσουν όλα στους Τούρκους, όσα πήραν το 1974 και το Βαρώσι μαζί. Θυματοποιώντας ξανά τους εκτοπισμένους και ναρκοθετώντας το μέλλον των παιδιών μας σ’ αυτό το νησί.

Οι Κύπριοι είμαστε από τους πιο προδομένους λαούς πάνω στον πλανήτη. Προδομένοι από την ίδια μας την πολιτική ηγεσία. Πληρώσαμε με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα, την προδοσία, εκείνων που μας κάθισαν στο σβέρκο, μετά που έφυγαν οι Βρετανοί και αποδείχτηκαν τρισχειρότεροι από τους αποικιοκράτες. Ανάξιοι, ιδιοτελείς, άπληστοι, ψεύτες, ανάλγητοι.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία μας. Αλλά μην το ξεχνάτε αυτό: Κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *