ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ

2:43 PM | |

Το κράτος έχασε τον έλεγχο στην Χλώρακα. Επέδειξε και πάλι ασύγγνωστη ανοργανωσιά, ολιγωρία, απουσία ευθυκρισίας. Τα ακροδεξιά τάγματα εφόδου νίκησαν ξανά την Κυπριακή Δημοκρατία, αποδεικνύοντας ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να καταλύσουν τον νόμο και να επιβάλουν την αναρχία.

Είναι δυστυχώς επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο του χουλιγκανισμού και συνεπώς ασυγχώρητο. Καμία δικαιολογία δεν τεκμηριώνεται. Αν ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης έχει τα κότσια να αλλάξει την εντύπωση που ανησυχεί την κοινή γνώμη, ότι αδυνατεί να κυβερνήσει τη χώρα, θα πρέπει να παρέμβει ο ίδιος προσωπικά και να πάρει κεφάλια. Τα κεφάλια εκείνων που έπρεπε να είχαν μεριμνήσει, ώστε να αποτραπούν τα επεισόδια και να προστατευτεί ο κόσμος και οι περιουσίες του αλλά και τα κεφάλια εκείνων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Η ατιμωρησία έχει γίνει καρκίνος. Είναι το ένα από τα τρία σοβαρότερα εθνικά μας προβλήματα, μαζί με το Κυπριακό και την Διαφθορά. Όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια πρέπει να φυλακιστούν. Η Δημοκρατία δεν μπορεί να επιδεικνύει ανοχή στην αναρχία και τον φασισμό, γιατί το θράσος του φασισμού δεν έχει όρια, πηγάζει από τα πιο ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου, τρέφεται από τη βία και σταματά μόνο όταν τον σκοτώνεις, όπως σκοτώνεις το φαρμακερό φίδι χτυπώντας το στο κεφάλι, πριν σε δαγκώσει.

Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για τους αλλοδαπούς που οπλίστηκαν με μαχαίρια και λοστούς για να απαντήσουν. Καμία ανοχή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, λόγω «πολιτικής ορθότητας». Η αναρχία δεν έχει χρώμα και θρησκεία. Όταν καταργείται ο νόμος η απάντηση του κράτους πρέπει να είναι πέλεκυς.

Όσο για το ΕΛΑΜ, που λαϊκίζει σήμερα, σερβίροντας ψευδοπατριωτικό σανό σε όσους τον τρώνε, θα πρέπει το κράτος να διερευνήσει την ανάμειξή του στα επεισόδια και, αν προκύπτουν μαρτυρίες, να γίνουν συλλήψεις ακόμη και στελεχών του, αν χρειαστεί. Για να μην φτάσουμε στο τραγικό σημείο να δούμε δολοφονίες, όπως εκείνες που διέπραξε στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή, με τη δράση νεοναζιστικών ταγμάτων εφόδου. Το επιχείρημα του ΕΛΑΜ ότι οι Κύπριοι κουκουλοφόροι με τους λοστούς, που είδαμε όλοι στα βίντεο, είναι αθώοι, διότι είναι Κύπριοι και ότι ένοχοι είναι μόνο οι αλλοδαποί, είναι ένα ανόητο και κατάπτυστο επιχείρημα. Απέναντι στον νόμο αλλοδαποί και Κύπριοι πρέπει να είναι το ακριβώς το ίδιο.

Το πρόβλημα στην Χλώρακα είναι υπαρκτό και πηγάζει από το ευρύτερο μεταναστευτικό πρόβλημα που η Κύπρος φαίνεται μέχρι στιγμής αδύναμη να διαχειριστεί. Αλλά δεν είναι δουλειά των τραμπούκων να το λύσουν. Είναι δουλειά του κράτους και φυσικά αυτών που μας κυβερνούν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Επειδή κάποιοι στα σχόλια ψεύδονται μιλώντας για λαθρομετανάστες, η επίθεση έγινε σε περιουσίες Συρίων που διαμένουν στην Κύπρο νόμιμα. Και η επίθεση δεν έγινε από τους κατοίκους της Χλώρακας, αλλά από ομάδες που μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους που ήρθαν από αλλού.

Νίκος Χριστοδουλίδης – Nikos Christodoulides

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *