ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

7:42 PM | |

Ανάμεσα στις δραστηριότητες του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Ευρωπαϊκό Συμβουλίο θα είναι και η ενημέρωση των Ευρωπαίων ηγετών για τη πολύ ωραία ιδέα του Προέδρου μας να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα μέσω Κύπρου.

Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά πριν από δυόμισι εβδομάδες ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσημα ότι το πρώτο πλοίο θα έφευγε ΑΥΡΙΟ ή τις επόμενες ημέρες. Πέρασαν δυόμισι εβδομάδες και ακόμα το αύριο δεν ήρθε. Ενώ λοιπόν το πλοίο φεύγει αύριο (πριν από 2.5 εβδομάδες), φορτωμένο ευρωπαϊκή ανθρωπιστική βοήθεια αόρατη, όπως τα αόρατα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τις κινήσεις του τουρκικού στρατού στον Άγιο Δομέτιο, ο κ. Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει στις Βρυξέλες τους Ευρωπαίους ηγέτες με ποιο τρόπο θα πάρει τη βοήθεια στη Γάζα αυτό το πλοίο, που φεύγει μεν αύριο (πριν από 2.5 εβδομάδες) αλλά είναι κι αυτό αόρατο ακόμη.

Μην ανησυχείτε όμως διότι η ιδέα, σύμφωνα με την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, κερδίζει έδαφος. Άσχετα ότι δεν γίνεται απολύτως τίποτε, σημασία έχει ότι κερδίζει έδαφος. Οι πιο πολλές ιδέες του Προέδρου μας είναι εκεί για να κερδίζουν έδαφος. Το έδαφος είναι όλα τα λεφτά.

Να σας θυμίσω ότι και η προηγούμενη ωραία ιδέα του Προέδρου μας, να διορίσει η ΕΕ την Μέρκελ για αντιπρόσωπό της στο Κυπριακό, συνεχίζει να κερδίζει κι εκείνη έδαφος. Πλέον όμως κερδίζει έδαφος στον πλανήτη Άρη, αφού στη Γη εξάντλησε όλο το έδαφος και έπιασε κώννο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *