Το γινάτι του χωρκάτη βγάζει μάτι (το δικό μας εννοείται)…

2:08 PM | |

levforeio xristofiasΌταν οι άλλες χώρες της Ευρώπης τρόμαζαν μπροστά στο φοβερό τέρας της κρίσης χρέους, που μεγάλωνε με ασύλληπτους ρυθμούς, ο πρόεδρος Χριστόφιας έβαζε το γνωστό χωρκάτικο του γινάτι και για τρία ολόκληρα χρόνια αρνιόταν να συναντήσει τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, λόγω έλλειψης χρόνου!!

Όταν όμως ήθελε να κάνει ρουσφέτι υπέρ του Βγενόπουλου και άλλων, έβρισκε το χρόνο να τον πάρει τηλέφωνο για να τον μαλώσει. Εννοείται ότι απαιτούμε να μάθουμε τι ανταλλάγματα κρύβονταν (αν κρύβονταν) πίσω από την αγάπη του κ. Χριστόφια για τον κ. Βγενόπουλο.

Διότι πια αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν κι εδώ τα πράγματα. Δυστυχώς άγγιξε κι εδώ το χέρι του ο Μίδας. Ακόμα και πίσω από τις ευθύνες που (αναμφίβολα) είχε ο τέως διοικητής της κεντρικής τράπεζας, βρίσκεται πάλι ο ίδιος δράστης. Εκείνος που με το γινάτι του κρατούσε τα πυρομαχικά στο Μαρί και δεν τα διαολόστελνε να φύγουν από την Κύπρο, εκείνος που όταν πήγαιναν να του μιλησουν για τον κίνδυνο έκρηξης… δεν είχε καιρό να ασχοληθεί… εκείνος που όταν καταστρεφόταν η οικονομία της Ελλάδας και τον προειδοποιούσαν για την Κύπρο δεν είχε καιρό να ασχοληθεί, εκείνος που μας έταζε λαγούς με πετραχήλια για μια καλύτερη Κύπρο, αλλά φεύγοντας θα αφήσει πίσω του στάχτες κι αποκαΐδια, με ένα λαό που για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες θα ξαναζήσει τη φτώχεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *