Τα ανήθικα ανδρικά μόρια που κατάσχεσε η αστυνομία και τα γλυκά μόρια που πήδηξαν την Κύπρο…

12:40 PM | |

ΑΓΑΛΜΑ ΔΑΒΙΔΣυγχαίρω την Αστυνομία Κύπρου που κατάσχεσε τις γυμνές φωτογραφίες ανδρών από μια έκθεση στη δημοτική αγορά. Νομίζω ότι η πολλή ελευθερία στην τέχνη βλάπτει. Καιρός να επιστρέψουμε στην αγία εκείνη εποχή του Μεσαίωνα που τέτοια πράγματα τιμωρούνταν από την Ιερά Εξέταση με τρόπο πραγματικά παραδειγματικό.

Η Αστυνομία Κύπρου πρέπει να εντείνει τη δράση της εναντίον της έκλυσης των ηθών. Να μπουκάρει στο Κυπριακό Μουσείο και να κατάσχει όλα τα αγάλματα που δείχνουν γυναικεία βυζιά και ανδρικά μόρια. Να τα σπάσουν όπως έκαναν και οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Ή τουλάχιστον ας αφαιρέσουν τα βυζιά από τα γυναικεία αγάλματα και τα μόρια από τα ανδρικά. Αν είναι δυνατόν να βλέπει ο κόσμος ότι οι άνδρες διαθέτουν μόρια!

Επίσης η Αστυνομία Κύπρου θα πρέπει να καλέσει την Ιντερπόλ να μπουκάρει σε όλα τα αρχαιολογικά μουσεία του κόσμου και να κάνει το ίδιο με τα βρόμικα γυμνά αρχαιοελληνικά αγάλματα.

Η Αστυνομία Κύπρου έχει την ιερή αποστολή να προστατεύσει τα ήθη σε μια χώρα που όλα τα άλλα λειτουργούν με τέλεια ηθική, πολιτική ορθότητα, αξιοκρατία, άψογους θεσμούς και μόνο τα ανδρικά μόρια σε φωτογραφίες είναι το πρόβλημά μας. Τα μόρια εκείνων που έχουν πηδήξει κανονικά αυτή τη χώρα τόσα χρόνια, είναι γλυκά γιαυτό και δεν τα ενοχλεί ούτε αστυνομία, ούτε εισαγγελία, ούτε κανένας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *