ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

5:59 PM | |

Η παράνοια μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο σε τούτο τον αμπάλατο τόπο. Τον τελευταίο καιρό βλέπω ένα σύνθημα γραμμένο στα κοινωνικά δίκτυα, σε τοίχους και σε αναρτημένα εδώ κι εκεί μαύρα πανό, που ευθέως παραπέμπουν στους Nazi. Γράφει άλλοτε στα ελληνικά και άλλοτε στα αγγλικά “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» και δίπλα το λογότυπο της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ με ένα Χ από πάνω.

Για να το εξηγήσω τι σημαίνει: κάποιοι ψυχοπαθείς έχουν ταυτίσει την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ με τους παιδεραστές και ξεκίνησαν εκστρατεία εναντίον τους. Είναι δηλαδή σαν να περπατάς εσύ στον δρόμο και ξαφνικά πετάγεται μπροστά σου ένας πελλός και σε ψεκάζει με σπρέι φωνάζοντάς σου «κάτω τα χέρια από την στετέ μου», λέω τώρα ένα περίεργο παράδειγμα.

Σε μια χώρα όπου έγινε μάστιγα η βία στην οικογένεια, δηλαδή ο ξυλοδαρμός παιδιών και η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μέσα στην ίδια τους την οικογένεια, άλλοτε από γονείς ή άλλους συγγενείς κι άλλοτε από οικογενειακούς φίλους, αντί να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά το εντεινόμενο πρόβλημα, αυτοί, οι ψυχοπαθείς τα ρίχνουν όλα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Με τόση έκταση που έχει πάρει πια στην Κύπρο το πραγματικό πρόβλημα της κακοποίησης παιδιών, δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν κάποιοι από αυτούς, που ξεκίνησαν την εκστρατεία, δέρνουν ή πειράζουν οι ίδιοι σεξουαλικά τα παιδιά τους και προσπαθούν να τα ρίξουν σε άλλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *