ΗΛΙΘΙΟΙ Ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

9:03 AM | | Comment 1

Όποιος ζημιώνει την Κύπρο, εκθέτοντάς την στα μάτια της διεθνούς κοινότητας με πράξεις μισαλλοδοξίας, φονταμενταλισμού και ρατσισμού, είναι είτε ηλίθιος είτε προδότης.

Εκείνοι που βανδάλισαν το τέμενος στη Λεμεσό είναι, πιστεύω, και τα δύο μαζί: και ηλίθιοι και προδότες. Παλικάρια της φακής, όπως όλοι όσοι μίκραναν την Κύπρο στο παρελθόν με άνανδρες πράξεις, χτυπούν στα μετώπισθεν ασφαλείς, άμαχους στόχους, για να μη γρατσουνίσουν την απαλή τους επιδερμίδα, αλλά μπροστά στον εχθρό χέστηδες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, έπειτα από τα σχόλια κάποιων, ότι το να ψέγουμε τέτοιες πράξεις, αποτελεί περίπου εκδούλευση προς την κατοχική δύναμη. Απαντώ λοιπόν:

Τα συμφέροντα του εχθρού της πατρίδας εξυπηρετούνται τα μάλα από εκείνους οι οποίοι δίνουν επιχειρήματα στον εχθρό της πατρίδας στα διεθνή βήματα, να κατηγορεί την (εκκλιπούσα κατ’ εκείνον) Κυπριακή Δημοκρατία ότι δεν εκπροσωπεί τους Τουρκοκύπριους και ότι δεν είναι σε θέση να τους προστατεύσει, συνεπώς οφείλει η Τουρκία να είναι εδώ, με τον στρατό της, για να εκτελεί αυτό το έργο (αυτά είναι τα επιχειρήματα του εχθρού, όχι δικά μου).

Κατ’ ανάλογο τρόπο στο παρελθόν κάποιοι έδωσαν αφορμές στην Τουρκία να πραγματοποιήσει εισβολή στην Κύπρο και να καταλάβει το 36% του εδάφους της, το οποίο εξακολουθεί να καταπατά, χωρίς ποτέ η διεθνής κοινότητα να την έχει καταδικάσει για την εισβολή της στην Κύπρο. Και ο λόγος που δεν την έχει καταδικάσει είναι διότι κάποτε κάποιοι ούτω καλούμενοι “Έλληνες” έδωσαν τόσο ισχυρά νομικά ερείσματα στην Τουρκία για να πραγματοποιήσει το γιουρούσι της στην Κύπρο, ώστε η Διεθνής Κοινότητα έκτοτε θεωρεί ότι η Τουρκία κινήθηκε για να προστατεύσει τους Τουρκοκύπριους ενώ μέχρι και σήμερα ουδέποτε η Διεθνής Κοινότητα ζήτησε ξεκάθαρα από την Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο. Ζητά αποχώρηση “όλων των ξένων στρατευμάτων”, προφανώς εννοώντας και την ΕΛΔΥΚ. Κι αυτό διότι η Τουρκία έπεισε ότι βρίσκεται εδώ τάχα για να προστατεύει τους Τουρκοκύπριους.

Καθώς αρνούμαστε να αντιληφθούμε την πιο πάνω πραγματικότητα, νομίζουμε ότι παράγουμε πατριωτικό έργο όταν ρίχνουμε τσάκρες μέσα στις αυλές των τζαμούδων και όταν κάποιοι λέμε (όπως λέει και η κυβέρνηση) ότι το να ρίχνουμε τσάκρες μέσα στις αυλές των τζαμούδων δεν βοηθά σε τίποτε τον αγώνα μας και εξυπηρετεί μόνο την Τουρκία, κάποιοι ανόητως νομίζουν ότι κάνουμε (εμείς) εκδούλευση στην κατοχική δύναμη…

Comments

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ έστω κ αν ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ

    ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Η κατάληξη σας ότι είναι Έλληνες οι κράχτες του συνθήματος -IMMIGRANTS – ISLAM NOT WELLCOME – όλοι οι άσπροι τοίχοι και περιτειχίσματα είναι γεμάτοι συνθήματα τα οποία οι τοπικές αρχές σκόπιμα αφήνουν σε κοινή θέα – Ο χαρακτηρισμός

    πράξεις μισαλλοδοξίας, φονταμενταλισμού και ρατσισμού, είναι είτε ηλίθιος είτε προδότης.
    Εκείνοι που βανδάλισαν το τέμενος στη Λεμεσό είναι, πιστεύω, και τα δύο μαζί: και ηλίθιοι και προδότες. Παλικάρια της φακής, όπως όλοι όσοι μίκραναν την Κύπρο στο παρελθόν με άνανδρες πράξεις, χτυπούν στα μετώπισθεν ασφαλείς, άμαχους στόχους, για να μη γρατσουνίσουν την απαλή τους επιδερμίδα, αλλά μπροστά στον εχθρό χέστηδες.
    ΕΙΝΑΙ EPILEKTIKA ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ.

    https://www.facebook.com/groups/359388877796011/

    Ανδρέας Ευθυμίου 03/06/2020
    Κωστή Παλαμά 40, Άγιος Μάμας Μόρφου
    Μέλος της Ιδρυτικής Συνέλευσης ΔΗΣΥ – 1976
    Γενικός Οργανωτικός ΔΗΣΥ Στροβόλου 1976 – 1980
    Ιδρυτικό Στέλεχος Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ) 1960
    Αρχηγός Επιχειρήσεων Αντικατασκοπείας 1961-64
    ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
    Ειδικός Χειριστής Κρίσεων περίοδος ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
    Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών Κυπριακής Δημοκρατίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *