Πολιτικοί και δημοσιογράφος πήραν χοντρή μίζα… Να τους μάθουμε!

1:05 PM | |

Bag full of MoneyΔύο πολιτικοί και ένας δημοσιογράφος φέρονται να έχουν χρηματιστεί, σύμφωνα με την ΜΟΚΑΣ, που παρέδωσε σχετικό φάκελο στη Γενική Εισαγγελία.

Σαν άνθρωπος που εργάζεται στα ΜΜΕ εδώ και 22 χρόνια, απαιτώ να προχωρήσει τάχιστα η διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης κι αν ενέχεται δημοσιογράφος να συλληφθεί και να προσαχθεί, ώστε να πάψει να αιωρείται η υποψία της κοινής γνώμης πάνω από τα κεφάλια όλων μας.

Είναι εξίσου σοβαρό το γεγονός ότι εμπλέκονται και πολιτικοί στην ίδια υπόθεση. Πολύ περισσότερο που έφτασε κοντά μου το όνομα ενός από εκείνους που διαπρυσίως διακηρύττουν την αλλαγή και εξυγίανση του συστήματος (τύπου τρώμε καλά καλά και λέμε μετά και καμιά μαλακιούλα στο κορόιδο τον πόπολο, για να μας ψηφίζει).

Καταστροφή της Οικονομίας, CYTA, Α. Christodoulou Ltd και ΔΕΦΑ δεσπόζουν των υποθέσεων για τις οποίες περιμένουμε και περιμένουμε και περιμένουμε εδώ και μήνες κάποια σοβαρή εξέλιξη και δεν ξέρω πόσο ακόμη θα έχουμε την υπομονή περιμένουμε, ενώ το … μενού των σκανδάλων διαρκώς εμπλουτίζεται, καθώς όλο και κάτι καινούριο μαθαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε τούτη τη νήσο των Αγίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *