ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΑ;

12:30 PM | |

Στο βασίλειο της αφέλειας, έγινε μεγάλο θέμα το γκαλά που διοργανώνουν υποστηρικτές του κ. Μαυρογιάννη, με 300 ευρώ το άτομο, για να μαζέψουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία.

Αντί να ρωτήσουν τους άλλους υποψήφιους πού βρίσκουν τα χρήματα, ποιοι είναι οι σπόνσορες τους στο παρασκήνιο και με τι δεσμεύσεις τους δίνουν τα χρήματα (ιδιαίτερα εκείνους που προσπαθούν να μας πείσουν ότι κουβαλούν νέο πνεύμα και ήθος στην πολιτική), κακίζουν τον Μαυρογιάννη που ανοικτά και με μια διαφανή διαδικασία ζητά ενίσχυση, γιατί προφανώς δεν έχει τα χρήματα που έχουν οι άλλοι βασικοί διεκδικητές (που δεν μας κόφτει που τα βρήκαν).

Αναρωτιέμαι πού είναι το κακό. Απαγορεύεται να υπάρχουν πλούσιοι σε τούτο τον τόπο; Απαγορεύεται πλούσιοι που πιστεύουν στον Μαυρογιάννη να βάλουν φανερά από 300 ευρώ ο καθένας και όχι κρυφά στο παρασκήνιο; Τι είναι ακριβώς αυτό που ενοχλεί; Ότι το ΑΚΕΛ είναι το κόμμα των εργαζομένων; Ε και; Απαγορεύεται να έχει ακελικούς εργαζόμενους που να μπορούν να δώσουν 300 ευρώ; Ακελικός πρέπει να είναι μόνο όποιος δεν βγάζει το μήνα με το εισόδημα του; Και στην τελική, απαγορεύεται να ψηφίσει και κάποιος πλούσιος, μη ακελικός τον Μαυρογιάννη;

Στη χώρα αυτή, όπου η έννοια της πολιτικής ορθότητας είναι άγνωστη, μονίμως διυλίζουμε το κουνούπι και καταπίνουμε την καμήλα.

H ανάρτηση στο Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *