ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ

4:17 PM | |

Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατηγορεί άλλους για κάτι που έκανε ο ίδιος. Και είναι για να διερωτάται κανείς γιατί το κάνει αυτό το πράγμα. Γιατί λέει ή διαρρέει στον τύπο κάτι και μετά έχει παράπονο γιατί αυτό που είπε ή διέρρευσε ακούστηκε από τα ΜΜΕ λες και το είπε άλλος και όχι αυτός ο ίδιος.



(Σας θυμίζω π.χ. την πρόσφατη κωμικοτραγική ιστορία με τον αρχηγό της αστυνομίας, που άφησε ο ίδιος ο Πρόεδρος υπονοούμενα ότι θα τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του και μετά είχε παράπονο γιατί να λένε τα ΜΜΕ ότι θα τον απαλλάξει.)

Πάμε όμως στη σημερινή κωμωδία. Είχε δηλώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην συνέντευξη του (την περασμένη Κυριακή) στον Φιλελεύθερο ότι θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό σύντομα και ότι δεν τον δεσμεύει το χρονικό ορόσημο των 18 μηνών που θα επιτρέψει στους υπουργούς να πάρουν υπουργική σύνταξη. Αυτό, επαναλαμβάνω, το είπε ο ΙΔΙΟΣ.

“Συμπτωματικά” την ίδια μέρα έγραφαν και άλλες εφημερίδες ότι ο Πρόεδρος πάει σύντομα σε ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου και μάλιστα έγραφαν ΟΛΕΣ τα ΙΔΙΑ ονόματα υπουργών και υφυπουργών που θα αλλάξει.

Είναι κανείς που πιστεύει ότι όλες οι εφημερίδες που έγραψαν το ίδιο πράγμα, την ίδια μέρα που μίλησε σε συνέντευξή του ο ΙΔΙΟΣ ο Πρόεδρος για ανασχηματισμό, τα έβγαλαν από το νου τους; Πιστεύετε ότι μια μυστηριώδης απόκοσμη ενέργεια έστειλε στο μυαλό όλων των δημοσιογράφων την διαίσθηση ότι θα κάνει ο Χριστοδουλίδης ανασχηματισμό και θα αλλάξει αυτόν κι αυτόν κι εκείνον τον υπουργό; Και να γράφουν όλοι τα ίδια ονόματα; Δεν νομίζετε ότι είναι πιο λογικό το συμπέρασμα ότι τα ονόματα διοχεύτηκαν από κύκλους του ΙΔΙΟΥ του Προέδρου;

Σήμερα ο κ. Χριστοδουλίδης μίλησε στους υπουργούς του, στο Υπουργικό Συμβούλιο και -όπως πάντα- τα έριξε όλα στους δημοσιογράφους. “Άμα θέλω να σας πω κάτι θα σας το πω εγώ ο ίδιος”, είπε στους υπουργούς. Και συμπληρώνω εγώ: “Άμα θέλω εγώ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, να σας πω για ανασχηματισμό, θα σας το πω εγώ ο ίδιος και όχι ο Νίκος Χριστοδουλίδης που είπε αυτό το πράγμα στον Φιλελεύθερο”.

Ε παιθκιά… εν πάμεν καλά! Κάτι δεν πάει καθόλου καλά…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *