Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

4:07 PM | |

Ο Τραμπ έδωσε διαταγή να σκοτώσουν έναν δολοφόνο, που σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους (ξένους και συμπατριώτες του, αντικαθεστωτικούς) σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Η δολοφονία του προκάλεσε την οργή του ισλαμικού, τζιχαντιστικού καθεστώτος της Τεχεράνης, αφού ο φονιάς που δολοφονήθηκε ήταν ουσιαστικά ο στρατιωτικός ηγέτης του Ιράν.

Η δολοφονία του δολοφόνου Σουλεϊμανί έγινε μετά τη δολοφονία ενός Αμερικανού στρατιωτικού στο Ιράκ και την πολιορκία της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη με διαταγές του Σουλεϊμανί.

Ωστόσο και η πράξη αυτή καθαυτή του Τραμπ δεν είναι τίποτε άλλο παρά άλλη μία τρομοκρατική, δολοφονική επίθεση. Κάτι σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε σπείρες του υποκόσμου.

Η διαχείριση αυτή (αν δεν αρκεστούμε στην μάλλον αμφίβολη ερμηνεία ότι επρόκειτο για παρορμητική, τιμωρητική αντίδραση του Τραμπ) μπορεί να ερμηνευτεί σαν απόφαση των ΗΠΑ να προκαλέσουν γενικότερη αναζωπύρωση των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, έναν γενικευμένο πόλεμο, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν ποια είναι τα αφεντικά και ποιοι οι υποτακτικοί στην περιοχή.

Συρία, Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Λίβανος, Κούρδοι, Ερντογάν-Τουρκία και λοιπά παρεμφερή στοιχεία, αποτελούν ζητήματα που θέλουν οι Αμερικανοί να ξεκαθαρίσουν μια και καλή, σε σχέση με το ρόλο του καθενός από τους εμπλεκόμενους και την τελική οριοθέτηση της ρωσικής επιρροής στην περιοχή. Όλα αυτά αφορούν όπως καταλαβαίνετε τη γειτονιά μας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *