Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ

2:33 PM | |

Όταν είσαι αντίπαλος του Πούτιν είσαι πολύ άτυχος άνθρωπος. Για κάποιο μυστήριο λόγο τελειώνει νωρίς το καντήλι σου.

Παρακαλώ αγαπημένοι μου συμπατριώτες μην με παρεξηγήσετε. Ξέρω ότι το θεωρείτε εντελώς τυχαίο ότι έπεσε το αεροπλάνο του Πριγκόζιν και συμφωνώ μαζί σας. Δεν θέλω να μαλώσω πάλι με εσάς που λατρεύετε τον αγαπημένο ηγέτη της Ρωσίας. Είναι φανερό ότι είναι όχι μόνο ο εκλεκτός της καρδιάς σας αλλά και ο εκλεκτός του Θεού. Όποιον είναι εναντίον του Πούτιν, ο Θεός τον σκοτώνει. Είναι η μόνη περίπτωση που ο Θεός δε συγχωρεί.

Θα ήθελα εδώ να θυμίσω ότι από την έναρξη της ειρηνευτικής επιχείρησης του Πούτιν στην Ουκρανία, πολλοί επώνυμοι, πλούσιοι Ρώσοι πέθαναν μόνοι ή με τις οικογένειές τους επειδή θύμωσε ο Θεός μαζί τους.

Ο Σεργκέι Προτοσένια βρέθηκε νεκρός μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του στην Καταλονία. Είπαν ότι τις σκότωσε και αυτοκτόνησε. Ακριβώς το ίδιο συνέβη στη Μόσχα με τον Βλαντισλάβ Αβάγεφ, που βρέθηκε κι αυτός νεκρός με τη σύζυγο και τη 13χρονη κόρη του. Πέντε άλλοι αυτοκτόνησαν ευτυχώς μόνοι τους: πρόκειται για τους Λεονίντ Σούλμαν, Αλεξάντερ Τιουλιάκοφ, Μιχαήλ Γουότφορντ, Ιγκόρ Σκούρκο, Γιούρι Βορόνοφ. Ο Βασίλι Μελνίκοφ βρέθηκε νεκρός μαζί με τη σύζυγο και τους δύο ανήλικους γιους του. Ο Αντρέι Κρουκόφσκι έπεσε κατά λάθος μέσα σε γκρεμό.

Κοντά σε αυτούς είναι και οι δηλωμένοι πολιτικοί αντίπαλοι του Πούτιν: ο Αλεξάντερ Λιτβινένκο, που πέθανε από δηλητηρίαση στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι Αλεξάντερ Λιτβινένκο, Σεργκέι Σκριπάλ και Βλαντίμιρ Καρά Μούρτσα, που μόλις την γλύτωσαν από απόπειρες δολοφονίας. Η Άννα Πολιτκόφσκαγια επίσης αυτοκτόνησε μέσα στο ασανσέρ.

Έτσι είναι. Άμα δεν αγαπάς αυτόν τον άγιο άνθρωπο, που γεννήθηκε για να κάνει το καλό, σε τιμωρεί ο Θεός.

Ελπίζω να μην μου γράψει κανένας μαλάκας ότι είμαι εναντίον του Πούτιν και με στείλει κι εμένα ο Θεός στην κόλαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *