Ο ΕΛΑΜΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΤΖΕΙΘΕ ΜΕΡΟΥ”

10:00 AM | |

Άλλο ένα σώου λόξας και ψευδοπατριωτισμού από τους φυγόστρατους, όταν πήγαν να υποβάλουν υποψηφιότητα για να μας εκπροσωπήσουν στην μισητή τους Ευρωπαϊκή Ένωση. Δε φωτογραφήθηκαν λέει μπροστά από τον θυρεό της Κυπριακής Δημοκρατίας, διότι γράφει πάνω Kıbrıs Cumhuriyeti. Είδαν γραμμένα τούρκικα και μετακινήθηκαν “τζείθε μέρου”. 

Ό,τι κάνουν και με τον Πενταδάχτυλο δηλαδή, που έχει ζωγραφισμένη πάνω του τη σημαία του ψευδοκράτους γιατί είναι τουρκοπατημένος εδώ και μισό αιώνα. Αυτό το βουνό που είναι σπαρμένο με τα σώματα εκατοντάδων παλληκαριών (αληθινών ελληνόψυχων και όχι φυγόστρατων) που πολέμησαν σώμα με σώμα με τους πάνοπλους “Αττίλες” το 1974, για να υπερασπιστούν την ελευθερία αυτού του τόπου. Δε θέλουν να τον βλέπουν από κοντά. Θέλουν να κλείσουμε τα οδοφράγματα, διότι πέρα από το οδόφραγμα είναι τα “τούρτζικα”. 

Ο Πενταδάχτυλος, η Κερύνεια, το Βαρώσι, ο Απόστολος Ανδρέας, όλοι οι τόποι που πότισαν με το αίμα και τον ιδρώτα τους οι παππούδες μας κι οι γιαγιάδες μας, γι’ αυτούς είναι “τα τούρτζικα”, που πρέπει να κλείσουμε τα οδοφράγματα για να μην τα βλέπουμε. Εντάξει, λένε “μόνη λύση η απελευθέρωση”, αλλά το λένε διότι έπρεπε να πιπιλούν κι αυτοί κάτι για να μας περιπαίξουν ότι τάχα τους κόφτει που έχουμε κατοχή της μισής μας πατρίδας. Το πώς θα έρθει αυτή η “μόνη λύση η απελευθέρωση” δεν μας λένε, ή μάλλον – χειρότερα- λένε κάτι ανεφάρμοστες αρλούμπες. Άρα με τον Πενταδάχτυλο και με την κατεχόμενη μας πατρίδα κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μετακινούνται “τζείθε μέρου”.

Όπως εξάλλου έκαμαν και με την υποχρέωσή τους απέναντι στην πατρίδα. Όταν τους είπαν “μπείτε, ρε παιδιά, στη σειρά να υπηρετήσετε στην Εθνική Φρουρά” αυτοί μετακινήθηκαν “τζείθε μέρου”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *